PRE SEASON SALE | JOPA 60%
Löydä viime vuoden tuotteita mahtavaan hintaan
 »
Asiakaspalvelu


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Voit lähettää meille sähköpostia sivun vasemman alakulman "Ota yhteyttä"-painikkeesta avautuvan yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 48 tunnin kuluessa (arkipäivisin), mutta kuormituksen ollessa suuri  vastauksen saaminen voi kestää pidempään. Reklamaatioiden käsittelyaika on yleensä aina pidempi kuin 48 tuntia.  

Asiakaspalvelumme kuormitus on tällä hetkellä korkea, mistä johtuen käsittelyajat ovat tavallista pidempiä. Käsittelemme kaikki viestit saapumisjärjestyksessä, ja toivomme ymmärrystä tilanteen suhteen.

Tällä hetkellä palvelemme pääasiassa ruotsiksi tai englanniksi. 

Puhelinnumero: 0942720450

Aukioloajat: ma - to klo 10:00 - 13:00
Puhelinpalvelumme on toistaiseksi suljettu, tavoitat meidät yhteydenottolomakkeen kautta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…