20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Voit lähettää meille sähköpostia sivun vasemman alakulman "Ota yhteyttä"-painikkeesta avautuvan yhteydenottolomakkeen kautta.

 


Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 48 tunnin kuluessa (koskee arkipäiviä).


Valitettavasti emme voi toistaiseksi palvella puhelimitse suuren kuormituksen takia. Otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. 

Puhelinnumero: 0942720450
Aukioloajat: maanantaista torstaihin klo 11:00-17:00, suljettu lounastauon ajan klo 13:00-14:00.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…