20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Asiakaspalvelu

Customer Service

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

  • Ota meihin yhteyttä sähköpostitse klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa "Ota yhteyttä" kohtaa päästäksesi yhteydenottolomakkeeseen.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiisi 48 tunnin kuluessa (koskee arkipäiviä).


Puhelinnumero: 0942720450
Aukioloajat: maanantaista torstaihin klo 11.00-17.00
Toistaiseksi voimme palvella puhelimitse vain ruotsiksi tai englanniksi. Pyrimme avaamaan suomenkielisen puhelinpalvelun mahdollisimman pian. 


Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…