10% lisäalennus koko ostoksesta*
Anna koodi EXTRA10. Katso ehdot ja shoppaile tästä!
 »
About Us


Me rakastamme luontoa…
...ja olemme ulkoilmaseikkailujen ammattilaisia. Autamme tekemään niin perheen yhteisistä retkistä kuin treeneistäsikin unohtumattomia kokemuksia, olipa kyse sitten vaeltamisesta, kiipeilystä, pyöräilystä tai vaikkapa uuden energian hakemisesta luonnon parissa. Osaaminen, inspiraatio ja korkealuokkaiset varusteet - meiltä löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Matkamme alkoi vuonna 2005 Västeråsista, Ruotsista, jossa sijaitsee myös ainoa fyysinen liikkeemme. Nykyisin olemme yksi Ruotsin suurimmista ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden jälleenmyyjistä, ja toimimme myös Suomessa ja Norjassa.

Millainen seikkailu sinua seuraavaksi odottaa? Tervetuloa aloittamaan se kanssamme!Yritystietoa

Nordic Outdoor and Sports Group
Organisaationumero: 556673-3456
Osoite: Glasvingegatan 2
Postiosoite: 721 34 VästeråsInnokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…