20 % koko ostoksesta* Koodi: SANTA20
*Ei koske "Poikkeustuote" -merkittyjä tuotteita, tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 06.12.21 asti.
 »

Black FridayBLACK FRIDAY 2021


Perjantaina 26. marraskuuta starttaa vuoden 2021 Black Friday, viikonloppu täynnä parhaita vaate-, kenkä- ja varustetarjouksia kaikenlaisiin seikkailuihin ja ulkoilmaelämään! Hyödynnä tilaisuus ja löydä kaikki tarvitsemasi osoitteessa OutdoorExperten.fi. Pidätämme oikeuden tuotteiden loppumiseen.


Vaatteet - Black Friday

-15%
-30%

Kengät - Black Friday

-18%
-54%
-56%

Laukut - Black Friday

-20%
-20%

Varusteet - Black Friday

-22%
-18%
-36%


Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…