Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Houdini W's Adventure Tights

Kevyet ja kestävät naisten treenitrikoot.
1. Valitse väri
Baremark Green
True Black
2. Valitse koko
XS
S
M
L
XL
3. Määrä
Kevyet ja kestävät naisten treenitrikoot.
129,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Houdini Vaatteet Housut Treenihousut

Kuvaus

Houdini W's Adventure Tights ovat kevyet, joustavat ja kestävät naisten treenitrikoot keskipitkässä mallissa, jotka on suunniteltu kaikenlaisiin ulkoilmaseikkailuihin - juoksusta ja harjoittelusta kiipeilyyn ja patikointiin. Trikoot on valmistettu Active Knit -materiaalista, joka on puhdasta polyesteriä erityisellä kudontatekniikalla, joka tarjoaa mekaanista joustavuutta ilman elastaania. Etuna on lämpimämpi, "kuivempi" ja mukavampi tunne ihoa vasten sekä parempi sopeutuminen, kun haluat pukeutua kerroksittain. Materiaali on myös kosteutta hylkivää ja nopeasti kuivuvaa. Adventure Tights -trikoissa on myös kaksi erittäin käytännöllistä piilotaskua reiden ulkopuolella, leveä vyötärönauha joka lisää mukavuutta ja kiristysnyörit vyötäröllä istuvuuden säätämiseksi.

Adventure Tights -trikoot on valmistettu kierrätetyistä ja kierrätettävistä kuiduista, ja Houdini haluaisi kovasti, että lähetät trikoot takaisin heille, kun ne ovat täysin kuluneet, jotta he voivat uudelleen käyttää materiaalia. 

Tuotetiedot
  • Malli: Kapea
  • Paino: 190 g
  • Materiaali: Active knit - 57% kierrätetty polyesteri, 43% polyesteri

Muut ovat ostaneet myös

-31%
-32%
UUSI
-32%
-32%
-32%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…