Hiihtoloma-ale: jopa 60% alennusta!
Tee löytöjä täällä >>
 »

Houdini W's Bouncer Jacket

Erittäin lämmin ja säänkestävä untuvatakki naisille.          

1. Valitse väri
Deep Sea Blue
True Black
2. Valitse koko
XS
S
M
L
3. Määrä
Erittäin lämmin ja säänkestävä untuvatakki naisille.          

689,54 € 482,63 €
Varastotilanne: Vain 2 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa huhtikuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Houdini W's Bouncer Jacket on erittäin lämmin ja säänkestävä untuvatakki naisille, luotu vuoristoympäristöön ja vaativiin olosuhteisiin. Takin vuori on Primaloft® Rise, uudentyyppinen synteettinen vuori, joka antaa fantastisen hyvän lämmöneristyksen ilman, että siitä tulee kömpelö tai raskas. 

Mikä tekee siitä erityisen?
Bouncer Jacket on Houdinin tulkinta teknisestä retkikuntatyyppisestä talvitakista, jossa on kaikkea. Maksimaalinen lämpö minimaalisella painolla, se on perusajatus, mutta Houdinin suunnitteluryhmä on kuluttanut monta tuntia luomalla niitä pieniä yksityiskohtia, jotka antavat enemmän mukavuuden tunnetta. Joustavat, pehmeät ja hiljaiset kankaat, lämpöesteet tarvittavissa paikoissa, fantastinen vuori Primaloft® Rise. Se noudattaa myös Houdinin ehdotonta huippustandardia, mitä kestävyyteen tulee: Kierrätetty ja kierrätettävä, fluorihiilitön ja valmistettu ilman, että linnuilta on varastettu untuvaa tai höyheniä.

Kuinka se toimii?
Avainkomponentti Bouncer Jacket -takissa on sen korkea eristyskyky yhdistettynä alhaiseen painoon. Tämä on mahdollista käyttämällä aivan uutta synteettistä vuorta Primaloft® Rise, jossa on innovatiivinen rakennetyyppi, joka pystyy luomaan vielä enemmän ilmakanavia kuin aikaisemmat synteettiset vuoret. Ja enemmän ilmavuutta merkitsee enemmän lämpöä. Lisäksi vuori on valmistettu 80 % kierrätetyistä kuiduista ja se on täysin kierrätettävä. Käytämme synteettistä Primaloft®-vuorta toisaalta sen teknisten ominaisuuksien vuoksi, mutta myös siksi, että emme halua olla osa untuvateollisuutta. Elävien lintujen pitäminen vangittuina, jotta me voisimme vaeltaa vapaasti luonnossa, ei tunnu oikealta, varsinkaan, kun nykyinen teknologia tekee työn vielä paremmin. Bouncer Jacket naisille on valmistettu kahdella eri päällyskankaalla: Surpass 2.5 Layer Hardshell ja Spinner Ripstop. Surpass on vedenpitävä kangas, joka suojaa päätä, hartioita ja rintaa. Spinner on kevyt materiaali, jossa on hyvä hengittävyys. Yhdessä ne luovat täydellisen tasapainon mukavuuden ja sääsuojan välille.

Milloin käytän sitä?
Bouncer Jacket on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, kun tuuli vinkuu ja lämpötila putoaa reilusti alle nollan. Kulutusta kestävä rakenne, lämpövaikutus ja alhainen paino on kehitetty vaativiin seikkailuihin ja korkeisiin vuoristoympäristöihin. Vuorikiipeily, alppihiihto ja pitkät talvipäivät ulkona luonnossa.

Vaate on kierrätettävä ja pyydämme sinua palauttamaan sen takaisin Houdinille, kun se on kulunut loppuun. Näin voimme hyödyntää raakamateriaalin, eikä mitään mene hukkaan.

Yksityiskohtia
 • Vuori: Primaloft® Rise 300g, 200g ja 133g
 • Vedenpitävä Surpass 2,5 Layer Hardshell rinnan, pään ja hartioiden yli
 • Kevyt ja hengittävä Spinner Ripstop vatsan ja selän yli
 • Lämpöesteet kaikissa tarvittavissa paikoissa
 • Kypärän kanssa yhteensopiva ja säädettävä huppu
 • Pidennetty myrskyläppä etuvetoketjun yli
 • Vuorilliset sivutaskut käsien lämmittämiseen
 • Piilorintatasku
 • Kierrätetyt ja kierrätettävät materiaalit
 • Fluorihiilitön kylläste
 • Paino medium naiset: 960 g

Muut ovat ostaneet myös

/images/product/medium/73294.jpg
False
-31%
/images/product/medium/69622.png
Granite
True
-30%
/images/product/medium/69213.jpg
False
-30%
/images/product/medium/64585.jpg
False
-30%
/images/product/medium/75187.png
False
/images/product/medium/76082.png
OliveNight
True
-35%
/images/product/medium/74529.jpg
Windchime
True
/images/product/medium/76008.jpg
DeepRed
True

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…