20 % alennusta takeista, paidoista & kerrastoista* | Koodi: WINTER20
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 5/12-2022 asti.
 »

Sweet Protection Switcher Mips Helmet

Palkittu, monipuolinen all-mountain-kypärä, hyvällä tuuletuksella sekä korkealla suojaustasolla, sopii naisille ja miehille.
1. Valitse väri
Dirt Black
Gloss White
Matte Thyme Metallic
2. Valitse koko
L/XL
M/L
S/M
XXL
3. Määrä
Palkittu, monipuolinen all-mountain-kypärä, hyvällä tuuletuksella sekä korkealla suojaustasolla, sopii naisille ja miehille.
249,50 € 173,99 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa tammikuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Sweet Protection Varusteet

Kuvaus

Sweet Protection Switcher Mips Helmet on palkittu, monipuolinen all-mountain kypärä, jossa on 22 säädettävää tuuletusaukkoa, jotka takaavat mukavan lämpötilan pään ympärillä. Kypärä on valmistettu Advanced Hybrid -kuorella, joka on ainutlaatuinen, kevyt kuorirakenne, jossa yhdistyvät in mold kypärän edut sekä kovan kuoren edut. Kova kuori vahvistaa kypärää ympäriinsä jakaakseen iskujen voiman vähemmän kriittisiin osiin, kun taas in-mold osat varmistavat, että tietty joustavuus säilyy missä sitä tarvitaan. Kypärässä on myös sekä Impact Shield -suojat, jotka jakavat törmäyksen voiman kypärän sisältä suuremmalle alueelle suojaamaan pään tärkeimpiä osia, että MIPS-järjestelmä, joka vähentää kiertovoimaa vinoissa iskuissa - vakavimman aivovaurion suurin syy - antamalla ulko- ja sisäosien liukua toisiaan vasten päähän nähden, jolloin kypärässä on korkea iskunvaimennus- ja suojakyky. Kypärässä on myös Performance-sisäpuoli, jonka ansiosta se on helppo kiinnittää myös käsineet kädessä, irrotettava, pestävä vuori, jossa on ilmanvaihto- ja kosteutta sääteleviä ominaisuuksia, sekä Audio Ready -järjestelmä, jonka avulla voit kuunnella suosikkikappaleitasi. 

Paino:
n 580 g 
Sertifiointi: CE EN1077, Class B / ASTM 2040

Muut ovat ostaneet myös

-17%
-34%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…