Päätämme kevätalen alennusportailla! | Lue lisää & tee ostoksia täällä >>
Anna koodi: OE100 yli 100 € | OE250 yli 200 € | OE500 yli 300 € | OE1000 yli 500 €
 »

On Cloudvista W

Erittäin kevyet ja monipuoliset naisten juoksukengät lyömättömällä mukavuudella.  Soveltuu lyhyille ja keskipitkille matkoille.
1. Valitse väri
Frost/Mineral
2. Valitse koko
36.5
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
3. Määrä
Erittäin kevyet ja monipuoliset naisten juoksukengät lyömättömällä mukavuudella.  Soveltuu lyhyille ja keskipitkille matkoille.
159,50 €
Varastotilanne: Vain 3 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa heinäkuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: On Kengät Juoksukengät

Kuvaus

On Cloudvista W ovat erittäin kevyet ja monipuoliset naisten juoksukengät, joissa Helion™ superfoam-vaahdon ja CloudTec®-pohjan yhdistelmä tarjoaa lyömätöntä mukavuutta. Aina yhtä luotettava Missiongrip™-ulkopohja tarjoaa vakaan pidon vaihtelevassa maastossa. Cloudvista-juoksukengät ovat siis täydellinen valinta kaikille juoksijoille, lyhyille ja keskipitkille matkoille. 

Cloudvista-juoksukengät ovat myös yhdet On Running -malliston kevyimmistä kengistä ja tarjoavat erinomaista mukavuutta ja helppoutta liikkumiseen. Kenkien valmistuksessa on käytetty yli 70 % kierrätettyä polyesteriä, lisäksi rei'itetyn iltin ja TPU-roiskesuojan ansiosta ne soveltuvat enemmän kuin täydellisesti tiellä juoksemiseen. 

Ominaisuudet:

Soveltuu parhaiten: lyhyille ja keskipitkille matkoille, kevyeen juoksuun, pitkäaikaiseen juoksuun ja vaihtelevaan maastoon
Paino: 280 g
Droppi: 7 mm
Materiaali: yli 70 % kierrätettyä polyesteriä
Ulkopohja: CloudTec®, kumi

ARVOSTELUT

Arvosteluja 0

Muut ovat ostaneet myös

UUSI

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…