Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

2117 Of Sweden Sup Aqua Hybrid 10

SUP-lauta yleiskäyttöön.
1. Valitse väri
Blue
2. Määrä
SUP-lauta yleiskäyttöön.
449,50 € 293,90 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa syyskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: 2117 of Sweden Varusteet

Kuvaus

2117 Of Sweden Sup Aqua Hybrid 10 on 305 cm pitkä allround-SUP -lauta, joka soveltuu sekä ensikertalaisille että kokeneille SUP-melojille. Lauta tarjoaa erinomaista monipuolisuutta ja vertaansa vailla olevaa laatua, innovaatiota ja muotoilua ja se on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa olosuhteissa, kaikentyyppisille käyttäjille. Mukava matto laudan päällä tekee siitä miellyttävän istua ja meloa, maata ja ottaa aurinkoa tai harjoitella joogaa.

Harjoittelet tasapainoa, voimaa ja kestävyyttä. Lauta on helppo kuljettaa ja pakata mukana tulevaan reppuun. Maksimipaine 1 bar (15 psi). Varustettu neljällä kiinnityspisteellä tarvikkeita varten, sekä evällä ja 3-osaisella melalla, kokonaispituus 210 cm.

Tuotetiedot
  • 2-kerroksinen
  • Drop stitch-teknologia
  • Mitat: 305 x 76 x 15 cm
  • Enimmäispaino: 120 kg
  • Sisältyy: Mela, pumppu, laukku, evä, karkuremmi ja korjaussetti.

ARVOSTELUT

Arvosteluja 0

Muut ovat ostaneet myös

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…