Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Houdini M's Mono Air Jacket

Kevyt ja kulutusta kestävä miesten fleecetakki.
1. Valitse väri
Blue Illusion
True Black
2. Valitse koko
S
M
L
XL
XXL
3. Määrä
Kevyt ja kulutusta kestävä miesten fleecetakki.
209,50 €
Varastotilanne: Vain 1 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Houdini Vaatteet Takit Fleecetakit

Kuvaus

Houdini M's Mono Air Jacket on kevyt ja kulutusta kestävä miesten fleecetakki, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä niin arjessa kuin seikkailuissa ympäri vuoden. Fleecetakki on valmistettu Polartec® Power Air Light-materiaalista, joka on kevyttä ja joustavaa materiaalia, ja suunniteltu ehkäisemään mikrokuitujen irtoamista kapseloimalla pitkiä filamenttikuituja pieniin ilmataskuihin, jotka on ympäröity päälikankaalla. Tuloksena on pehmeä, lämmin ja kestävä materiaali, joka vapauttaa jopa 80 % vähemmän mikrokuituja verrattuna perinteiseen laadukkaaseen fleeceen. Materiaalinsa ansiosta Mono Air Jacket -fleecetakkia voidaan käyttää sekä päällystakkina, kuoritakin alla tai toisena talvitakkina, sääolosuhteiden mukaan.

Mono Air Jacket on valmistettu kierrätetyistä ja kierrätettävistä kuiduista ja Houdini toivoo, että lähetät loppuun käytetyn fleecetakin takaisin heille, jotta he voivat hyödyntää materiaalin.

Tuotetiedot
  • Istuvuus: Normaali
  • Paino: 504 grammaa
  • Materiaali: Polartec® Power Air Light - 73 % kierrätettyä polyesteriä, 27% elastomultiesteriä, bluesign-sertifioitu.

Muut ovat ostaneet myös

-33%
-32%
-32%
-25%
UUSI

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…