Hiihtoloma-ale: jopa 60% alennusta!
Tee löytöjä täällä >>
 »

Hestra Ergo Grip Active - 5 Finger

Joustava, kestävä ulkoilukäsine, joka on valmistettu tuulen- ja vedenkestävästä hengittävästä Gore Windstopper Breeze -materiaalista - täydellinen käsine huippuretkelle.
1. Valitse väri
Dark Forest/Natural Brown
2. Valitse koko
10
11
6
7
8
9
3. Määrä
Joustava, kestävä ulkoilukäsine, joka on valmistettu tuulen- ja vedenkestävästä hengittävästä Gore Windstopper Breeze -materiaalista - täydellinen käsine huippuretkelle.
82,34 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa huhtikuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Hestra Ergo Grip Active - 5 Finger ovat joustavat, kestävät ulkoiluhanskat, jotka on valmistettu tuulenpitävästä, vettähylkivästä ja hengittävästä Gore Windstopper Breeze -materiaalista. Ergo Grip Active soveltuu erinomaisesti esim. Huippuretkiin ja niissä on Ergo Grip -rakenne, jonka ansiosta sormia on helpompi taivuttaa ja minimaalisesti ylimääräistä materiaalia hansikkaan sisäpuolella. Parhaan mahdollisen istuvuuden saavuttamiseksi saumat on sijoitettu sormien luonnollisten taitosten mukaan.

Materiaalit:

Ulkomateriaali: Gore Windstopper Breeze
Palm: Kyllästetty vuohenahka
Vuori: Harjattu polyesteri

Muut ovat ostaneet myös

-25%
/images/product/medium/44029.jpg
Grey
True
-22%
/images/product/medium/25739.jpg
False
-28%
/images/product/medium/76427.jpg
False
-32%
/images/product/medium/44018.jpg
Red
True
-21%
/images/product/medium/44027.jpg
False
/images/product/medium/49806.jpg
False
-30%
/images/product/medium/65931.jpg
False
-30%
/images/product/medium/53173.jpg
False

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…