20 % koko ostoksesta* Koodi: SANTA20
*Ei koske "Poikkeustuote" -merkittyjä tuotteita, tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 06.12.21 asti.
 »

Vauhti Pure Kit: Glide

Käytännöllinen voidepaketti luistovoiteluun.
Määrä
Käytännöllinen voidepaketti luistovoiteluun.
69,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa helmikuussa
Pidennetty avokauppa
10. tammikuuta 2022 asti
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Vauhti Varusteet

Kuvaus

Vauhti Pure Kit: Glide on käytännöllinen voidepaketti luistovoiteluun, joka sisältää kaksi fluoritonta, nestemäistä luistovoidetta (Pure One Wet: +10ºC / -1ºC, Pure One Cold: -2ºC / -15ºC) ja suksenpuhdistajan Clean & Glide luistoalueille.

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Lisävarusteet

-33%
-30%

Muut ovat ostaneet myös

-17%
-56%
-35%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…