20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Salomon S/Pro Hv 90 W

Salomonin mono legendaarisella S/PRO-muotoilulla leveämmille jaloille
1. Valitse väri
Black/Belluga/Golden Glaw
2. Valitse koko
23/23.5
24/24.5
25/25.5
26/26.5
3. Määrä
Salomonin mono legendaarisella S/PRO-muotoilulla leveämmille jaloille
399,50 €
Varastotilanne: Vain 2 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Salomon Varusteet

Kuvaus

Salomon S/Pro Hv 90 W on mono, joka on mukautettu naishiihtäjien jalkoihin ja joissa on S/PRO-monon suorituskyky ja istuvuus sekä 102 mm ergonominen lesti, kun taas leveämpi kuori tarjoaa enemmän tilaa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja reagointia joka käänteessä. GripWalk on esiasennettu, mikä tarjoaa varmemman pidon ja hyvän mukavuuden liikkumiseen. 

Täydellinen istuvuus ensi hetkestä
Mono on erittäin helppo pukea kaksinkertaisen SensiFit™-pohjallisen ansiosta, kun taas 102 mm ergonominen lesti sekä esimuotoiltu, saumaton sisäkenkä tarjoavat paremman mukavuuden ja lisää tilaa leveille jaloille.

Kevyt paino
Tällä monolla naislaskijat voivat pitää hauskaa väsymättä, koska erittäin kevyt rakenne vähentää tarpeetonta energiankulutusta.

Suorituskyky
Yhdistelmä Salomonin korkean suorituskyvyn Coreframe 360°-, Sense Amplifier- ja Sense Strap -teknologioita takaa progressiivisuuden ja jouston tiukkoihin käännöksiin.

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…