20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Icebreaker Apex Chute

Lämmin ja mukava merinovillakauluri.
1. Valitse väri
Jet Hthr
2. Määrä
Lämmin ja mukava merinovillakauluri.
35,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Icebreaker Apex Chute on lämmin ja mukava kauluri sekä miehille että naisille. Monipuolinen kauluri jota voi käyttää eri tavoin, esimerkiksi pipona tai otsanauhana. Tuubikaulahuivi on valmistettu kaksinkertaisesta merinovillasta, joka on sekä lämmin että hyvin hengittävä, eikä kutise. 

Mitat:
29 x 21,5 cm 
Materiaali: 240 gm interlock - 100% merinovilla / 255gm jacquard - 100% merinovilla

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…