20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
70235 -22%

Osprey Rolling Transporter 40

Kestävä ja erittäin toiminnallinen duffelilaukku maastopyörillä, joiden ansiosta voit käyttää laukkua myös siellä, missä muut laukut eivät pääse kulkemaan. 
1. Valitse väri
Black
2. Määrä
Kestävä ja erittäin toiminnallinen duffelilaukku maastopyörillä, joiden ansiosta voit käyttää laukkua myös siellä, missä muut laukut eivät pääse kulkemaan. 
209,50 € 163,30 €
Varastotilanne: Vain 2 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille

Kuvaus

Osprey Rolling Transporter 40 on kestävä ja erittäin toiminnallinen duffelilaukku maastopyörillä, joiden ansiosta voit käyttää laukkua myös siellä, missä muut laukut eivät pääse kulkemaan. Ospreyn HighRoad™-runko ABS-muovista ja ekstrasuuret polyuretaanipyörät, minkä ansiosta se rullaa kevyesti myös vaikeassa maastossa. Ulosvedettävän ErgoGrip™-kahvan ansiosta se rullaa kevyesti ja sinulla on matkatavarasi täysin hallinnassa. Rolling Transporter 40 on kätevä pitää mukana ja täyttää useimpien eurooppalaisten ja kansainvälisten lentoyhtiöiden vaatimukset, jotka koskevat käsimatkatavaroita. 

Laukun runko on valmistettu kulutusta kestävästä TPU-laminoidusta nylonista, joka tekee siitä kestävän, mutta silti kevyen ja pehmeän kantaa. Materiaalit ja valmistustekniikat on valittu huolella, jotta saataisiin hyvä säänkestävyys ja suuri vastustuskyky iskuja ja kolhuja vastaan. laukun sylinterimäinen muotoilu käyttää tilan hyväkseen ja helpottaa pakkaamista. Laukun sisäpuolella on verkkotaskuja, jotka helpottavat varusteiden järjestämistä. Suuri helposti saatavilla oleva kannessa oleva tasku on ihanteellinen paikka matkustusasiakirjakotelolle, jossa voit säilyttää passin ja liput yhdessä. Päälokero voidaan avata sivua pitkin, joten voit pakata Rolling Transporter -laukkusi kuten matkalaukun. Laukun monien kahvojen ja kiinnityspisteiden ansiosta sitä voidaan kantaa usealla tavalla, aivan kuten tyypillistä duffelilaukkua. Laukun yläpuolella on tasku käyntikorttia varten, joten tunnistat helposti laukkusi odottaessasi sitä matkatavarahihnan vieressä.

Paino: 2,7 kg
Mitat:(CM): 55P / 35L / 23S
Materiaali: 840D Nylon TPU Double Coated

Yksityiskohtia
 • EU:n käsimatkatavarasääntöjen mukainen
 • Vetoketjullinen säilytyslokero
 • Kantokahva
 • Henkilökorttipidike
 • Sisäpuolinen verkkosivutasku
 • Ulosvedettävä kahva, jossa on ErgoGrip™
 • Päälokerossa paneeliaukko lukittavilla vetoketjuilla
 • Kulutusta kestävää ja erittäin vedenkestävää kangasta
 • Ulkotasku
 • Sisäpuolinen kompressiohihnajärjestelmä
 • Osprey HighRoad™ -alusta

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…