-20% koko ostoksesta* Koodi: ADVENTURE
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 27.10.21 asti.
 »

Osprey Transporter 120

Reilu laukku, joka sopii kaikille, jotka ovat lähdössä matkoille. 
1. Valitse väri
Black
Venturi Blue
2. Määrä
Reilu laukku, joka sopii kaikille, jotka ovat lähdössä matkoille. 
169,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa joulukuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Lisää tuotemerkistä: Osprey Varusteet

Kuvaus

Osprey Transporter 120 on reilunkokoinen laukku, joka sopii kaikille, jotka ovat lähdössä matkoille. Se on valmistettu kulutusta kestävästä, vettä hylkivästä materiaalista ja se sopii suuriin seikkailuihin ja raskaille varusteille. Se on enemmän kuin vain duffelilaukku – piilotettava kantojärjestelmä tekee siitä mukavan kantaa, ja se sopii erinomaisesti matkakumppaniksi tai varusteiden kantamiseen. Valmistettu Bluesign®-sertifioidusta, kierrätetystä polyesteristä kaksipuolisella TPU-päällysteellä sisä- ja ulkopuolella, reilut komponentit, jäykkä materiaali suojaavilla tukikiskoilla, limittäinen vetoketju ja fluorihiilitön, vettä hylkivä DWR-pinnoite, joka suojaa varusteita kaikenlaiselta säältä.

Luotettava suoja
Kaksipuolinen TPU-pinnoitus, reilut komponentit, suuri kansi ja muotoiluyksityiskohtia, jotka suojaavat tavaroita kaikenlaiselta säältä.

Raskaille varusteille
Käytännöllinen duffelilaukku kantojärjestelmällä, jonka ansiosta se tuntuu aina höyhenenkevyeltä.

Piilotettava kantojärjestelmä
Selkäreppuhihnat rintaremmeineen voidaan piilottaa, kun niitä ei käytetä.

Tavarat helposti tavoitettavissa
Suuri aukko duffelimallia kulutusta kestävällä vetoketjulla, minkä ansiosta tavarat ovat helposti saatavilla. Reilu YKK-vetoketju (n:o10) liukuu helposti ja sitä suojaa suuri sadeläppä.


ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-35%
-20%
-20%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…