20 % koko ostoksesta* Koodi: SANTA20
*Ei koske "Poikkeustuote" -merkittyjä tuotteita, tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 06.12.21 asti.
 »

Altra Lone Peak 5 M

Puolivaimennettu miesten polkujuoksukenkä välipohjan Altra EGO:lla, joka tarjoaa ylimääräistä vastetta! 
1. Valitse väri
Dark Slate/Red
2. Valitse koko
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
47
3. Määrä
Puolivaimennettu miesten polkujuoksukenkä välipohjan Altra EGO:lla, joka tarjoaa ylimääräistä vastetta! 
189,50 € 158,00 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa helmikuussa
Pidennetty avokauppa
10. tammikuuta 2022 asti
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Altra Lone Peak 5 M on puolivaimennettu miesten polkujuoksukenkä välipohjan Altra EGO:lla, joka tarjoaa ylimääräistä vastetta! Polkujuoksukenkien kehityskulku jatkuu. Kymmenen vuotta sitten julkaistiin ensimmäinen Lone Peak -malli ja nyt, kahdeksan mallia myöhemmin, Lone Peak 5 on täällä! Tämä juoksukenkä on ehdottomasti säilyttänyt statuksensa ikonina, jollaisena moni sen tuntee, ja jota moni rakastaa. Uudessa mallissa on paranneltu kestävyys ja istuvuus, minkä ansiosta saat entistä paremman tuntemuksen ja onnistuneempia kokemuksia luonnossa. Yhtenä uutena ominaisuutena Lone Peak 5 -mallissa on välipohjan ALTRA EGO™ tuomassa ylimääräistä vastetta jokaiselle askelelle. Kuten aina, MaxTrac™-ulkopohja tarjoaa hyvän pidon kaikenlaisiin maastoihin. Päivitetty StoneGuard™ tarjoaa lisäsuojaa teräviä kiviä vastaan, peittäen nyt suuremman alan jalasta, mutta käyttäen vähemmän materiaalia. Laserleikattujen, kosteutta pois johdattavien aukkojen ansiosta voit juosta myös kosteissa olosuhteissa hyötyen samalla ainutlaatuisesta kosteuden poistosta.

Tekniset tiedot
•    Paino: 318 grammaa
•    Pohjan kokonaispaksuus: 25 mm
•    Vaimennus: Keskivahva
•    Alusta: Balanced Cushioning™ ja FootShape™-varvasosio
•    Välipohja: Altra EGO™, Stoneguard™
•    Ulkopohja: MaxTrac™ Multi Directional Lug Pattern
•    Päällinen: Quick-Dry Air Mesh, Laser cut holes for drainage
•    Käyttöalue: Polku-/maastojuoksu, tunturi-/metsälenkit, vaellus, retkeily
•    Lisäominaisuuksia: Gaitertrap™ 

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-17%
UUSI
-20%
-18%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…