20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
69773 UUSI

Asics Fujitrail Jacket Men

Äärettömän kevyt, hengittävä juoksutakki miehille.
1. Valitse väri
Sunflower
2. Valitse koko
S
M
L
3. Määrä
Äärettömän kevyt, hengittävä juoksutakki miehille.
179,50 €
Varastotilanne: Vain 3 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Lisää tuotemerkistä: Asics Vaatteet Takit Treenitakit

Kuvaus

Asics Fujitrail Jacket Men on äärettömän kevyt, hengittävä juoksutakki miehille, suunniteltu juoksijalle, joka navigoi maastossa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Takki on kehitetty yhdessä Asicsin eliittijuoksijoiden kanssa ja siihen on pakattu toimintoja ja yksityiskohtia, jotka on luotu erityisesti maastojuoksijaa ajatellen. Takissa on ergonominen rakenne, joka yhdessä 3D-teknologian kanssa antaa erinomaisen liikkumisvapauden samalla, kun se mahdollistaa takin käyttämisen selkärepun alla tai päällä. Laserleikatut tuuletusaukot on sijoitettu strategisiin paikkoihin, joissa on korkeampi kehon lämpötila, mikä parantaa vaatteen hengittävyyttä. Huppu on varustettu kolminkertaisella säädöllä ja sisäänrakennetulla pääpannalla, joka tekee sen käteväksi ja mukavaksi märissä ja tuulisissa olosuhteissa. Päämateriaalin kangas on kevyttä ja siinä on kestävä, vettä hylkivä pinta.

Materiaali: 100 % nylon

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…