20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Sweet Protection Blaster II Mips Helmet

Sweet Protectionsin kevein laskettelukypärä MIPS-systeemillä ja integroidulla Impact Shields-suojalla antamassa erinomaisen suojan lasketeltaessa tai lumilautaillessa. Sopii sekä naisille että miehille.
1. Valitse väri
Dirt Black
Matte Olive Metallic
2. Valitse koko
L/XL
M/L
S/M
3. Määrä
Sweet Protectionsin kevein laskettelukypärä MIPS-systeemillä ja integroidulla Impact Shields-suojalla antamassa erinomaisen suojan lasketeltaessa tai lumilautaillessa. Sopii sekä naisille että miehille.
129,50 €
Varastotilanne: Vain 3 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Sweet Protection Varusteet

Kuvaus

Sweet Protection Blaster II Mips Helmet on Sweet Protectionin kevyin laskettelukypärä, jota voidaan käyttää sekä laskettelurinteessä että sen ulkopuolella, sekä laskettelijoille että lumilautailijoille. Hiihtokypärä on suunniteltu tarjoamaan mukava, mutta erinomainen suoja, ja siksi se on varustettu MIPS-järjestelmällä, joka antamalla ulko- ja sisäosien liukua toisiaan vasten vähentää vinoissa iskuissa esiintyvää kiertovoimaa, joka aiheuttaa vakavimmat aivovauriot. Pään herkimpien osien ympärillä kypärässä on myös integroidut Impact Shields-iskusuojat, jotka levittävät iskuvoimat suuremmalle alueelle vaurioiden minimoimiseksi, ja ABS-vahvikkeet lisäämässä kestävyyttä, kun taas EPS:n kuorirakenne on yleensäkin suunniteltu parantamaan suojaa iskuilta. Sweet Protection Blaster II Mips -kypärässä on myös Comfort- sisäpuoli, kosteutta säätelevä, irrotettava ja pestävä vuori, joka lisää kypärän ilmanvaihtoa ja mukavuutta. 

Paino: n 430 g 
Sertifiointi: CE EN1077 Class B / ASTM2040

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…