20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Houdini M's Bouncer Jacket

Erittäin lämmin ja säänkestävä puffer-takki miehille. 

1. Valitse väri
Baremark Green
True Black
2. Valitse koko
S
M
L
XL
3. Määrä
Erittäin lämmin ja säänkestävä puffer-takki miehille. 

699,50 €
Varastotilanne: Vain 2 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Houdini Vaatteet Takit Talvitakit

Kuvaus

Houdini M's Bouncer Jacket on erittäin lämmin ja säänkestävä puffer-takki miehille, luotu vuoristoympäristöön ja vaativiin olosuhteisiin. Takin vuori on Primaloft® Rise, uudentyyppinen synteettinen vuori, joka antaa fantastisen hyvän lämmöneristyksen ilman, että siitä tulee kömpelö tai raskas. 

Mikä tekee siitä erityisen?
Bouncer Jacket miehille on Houdinin tulkinta teknisestä retkikuntatyyppisestä talvitakista, jossa on kaikkea. Maksimaalinen lämpö minimaalisella painolla, se on perusajatus, mutta Houdinin suunnitteluryhmä on kuluttanut monta tuntia luomalla niitä pieniä yksityiskohtia, jotka antavat enemmän mukavuuden tunnetta. Joustavat, pehmeät ja hiljaiset kankaat, lämpöesteet tarvittavissa paikoissa, fantastinen vuori Primaloft® Rise. Se noudattaa myös Houdinin ehdotonta huippustandardia, mitä kestävyyteen tulee: Kierrätetty ja kierrätettävä, fluorihiilitön ja valmistettu ilman, että linnuilta on varastettu untuvaa tai höyheniä.

Kuinka se toimii?
Avainkomponentti miesten Bouncer Jacket -takissa on sen korkea eristyskyky yhdistettynä alhaiseen painoon. Tämä on mahdollista käyttämällä aivan uutta synteettistä vuoria Primaloft® Rise, jossa on innovatiivinen rakennetyyppi, joka pystyy luomaan vielä enemmän ilmakanavia kuin aikaisemmat synteettiset vuorit. Ja enemmän ilmavuutta merkitsee enemmän lämpöä. Lisäksi vuori on valmistettu 80 % kierrätetyistä kuiduista ja se on täysin kierrätettävää. Käytämme synteettistä Primaloft®-vuorta toisaalta sen teknisten ominaisuuksien vuoksi, mutta myös siksi, että emme halua olla osa untuvateollisuutta. Elävien lintujen pitäminen vangittuina, jotta me voisimme vaeltaa vapaasti luonnossa, ei tunnu oikealta, varsinkaan, kun nykyinen teknologia tekee työn vielä paremmin. Bouncer Jacket on valmistettu kahdella eri päällyskankaalla: Surpass 2.5 Layer Hardshell ja Spinner Ripstop. Surpass on vedenpitävä kangas, joka suojaa päätä, hartioita ja rintaa. Spinner on kevyt materiaali, jossa on hyvä hengittävyys. Yhdessä ne luovat täydellisen tasapainon mukavuuden ja sääsuojan välille.

Milloin käytän sitä?
Bouncer Jacket miehille on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, kun tuuli vinkuu ja lämpötila putoaa reilusti alle nollan. Kulutusta kestävä rakenne, lämpövaikutus ja alhainen paino on kehitetty vaativiin seikkailuihin ja korkeisiin vuoristoympäristöihin. Vuorikiipeily, alppihiihto ja pitkät talvipäivät ulkona luonnossa.

Vaate on kierrätettävä ja pyydämme sinua palauttamaan sen takaisin Houdinille, kun se on kulunut loppuun. Näin voimme hyödyntää raakamateriaalin, eikä mitään mene hukkaan.

Yksityiskohtia
 • Vuori: Primaloft® Rise 300 g, 200 g ja 133 g
 • Vedenpitävä Surpass 2,5 Layer Hardshell rinnan, pään ja hartioiden yli
 • Kevyt ja hengittävä Spinner Ripstop vatsan ja selän yli
 • Lämpöesteet kaikissa tarvittavissa paikoissa
 • Kypärän kanssa yhteensopiva ja säädettävä huppu
 • Pidennetty myrskyläppä etuvetoketjun yli
 • Vuorilliset sivutaskut käsien lämmittämiseen
 • Piilorintatasku
 • Kierrätetyt ja kierrätettävät materiaalit
 • Fluorihiilitön kylläste
 • Paino miesten koko large: 1090 g

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-23%
-25%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…