20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Silva Trail Speed 5X

Silvan otsalamppu kompaktilla ja tehokkaalla 3,5 Ah:n akulla, joka sopii täydellisesti seikkailuihin ja pitkille retkille.
Määrä
Silvan otsalamppu kompaktilla ja tehokkaalla 3,5 Ah:n akulla, joka sopii täydellisesti seikkailuihin ja pitkille retkille.
219,50 € 164,60 €
Varastotilanne: Vain 2 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Silva Trail Speed 5X on Silvan paras otsalamppu kompaktilla ja tehokkaalla 3,5 Ah:n akulla, joka sopii täydellisesti seikkailuihin ja pitkille retkille. Tämä malli sisältää neljä lisävarustetta, jotka lisäävät mukavuutta ja otsalampun käyttömahdollisuuksia. Monien lisävarusteiden ja tehokkaan akun yhdistelmä tekee tästä otsalampusta täydellisen valinnan murtomaahiihtoon, maastojuoksuun ja pidempiin harjoituksiin vaativassa maastossa ja säässä.

Matala paino on edellytys, kun haluat viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle. Trail Speed 5X:n avulla voit optimoida painon tarpeidesi mukaan. Äskettäin kehitetty paristoteline pitää akun paikoillaan ja on mukavampi käyttää, kun juokset akku kiinnitettynä otsanauhaan. Akun pidike voidaan irrottaa ja vaihtaa takana olevaan pidikkeeseen. Näin voit kuljettaa akkua taskussasi, jolloin päässä oleva paino vähenee ja otsalamppu pysyy yksinkertaisena. Tämän otsalampun avulla pimeyden ei tarvitse pysäyttää sinua!

3.5 Ah akku
Trail Speed 5X:ssä on ladattava 3,5 Ah akku, jossa on paljon virtaa ja se antaa sinulle 20 tuntia alimmassa tilassa, 8 tuntia keskitilassa tai 5 tuntia suurimmassa tilassa. Akku mahdollistaa pitkän ulkoilun ja sitä voidaan säilyttää repussa tai taskussa jatkojohdon kanssa. Ilmaisin auttaa sinua seuraamaan akun varaustasoa ennen ja jälkeen harjoituksen, ja otsalampun valonsäästötila säätää valoa automaattisesti ja takaa 30 minuuttia valoa, jotta sinulla on aikaa palata kotiin.

Sisältää 4 lisävarustetta:
Trail Speed 5X on modulaarinen, mikä tarkoittaa, että voit siirtää lamppua otsanauhan tai kypärän välillä. Tämä malli sisältää neljä lisävarustetta:

Paristoteline, joka pitää akun paikoillaan, mikä tekee käyttökokemuksesta mukavamman
Kypäräkiinnike suunniteltu useimmille kypärille ja kiinnitetään kestävällä 3M-teipillä
Jatkojohto, jotta voit pitää akun taskussasi tai repussasi
Kaapeliteline, joka pitää jatkojohdon järjestyksessä


Täynnä valoisia ominaisuuksia
Trail Speed 5X:ssä on Silva Intelligent Light® -valo, joka optimoi valokuvan ainutlaatuisella yhdistelmällä kohdistettua etäisyysvaloa, joka loistaa kauas ja laajakulmavaloa, joka valaisee lähellä sinua. Tämä johtaa pienempiin pään liikkeisiin ja selkeään kuvaan mahdollisista esteistä sekä lyhyillä että pitkillä matkoilla, mikä tarjoaa paremman tasapainon ja turvallisuuden sekä auttaa maksimoimaan nopeuden ja suorituskyvyn.

Älykäs valaistustekniikkamme Silva Flow Light optimoi valon askeleen pidemmälle ja mukauttaa valokuvan toimintaasi vastaavaksi. Kääntämällä valoa alaspäin saat leveämmän valokuvan, joka on mukautettu hitaampaan toimintaan. Kun sen sijaan käännät otsalamppua eteenpäin/ylöspäin, valo ulottuu pidemmälle ja antaa täydellisen valokuvan nopeaan toimintaan .

Superlow-tila (80 lumenia) mahdollistaa pitkät harjoitukset ja kilpailut vähentämällä akun kulutusta, kun et tarvitse täyttä kirkkautta. Esimerkiksi alppihiihtoon, jossa voit käyttää hämärätilaa, kun nouset vuorelle ja näin säästää akkua. 

Voit ostaa ylimääräisiä akkuja ja lisävarusteita Trail Speed 5X:ään. Mukauttamalla akkuasi omien asetustesi mukaan voit luoda parhaat mahdolliset olosuhteet mukautetulla painolla ja palamisajalla aktiivisuudesta ja olosuhteista riippuen.

Paino
Matala paino on edellytys, kun haluat viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle. Tällä joustavalla otsalampulla voit optimoida painon tarpeidesi mukaan. Akun pidike on suunniteltu siten, että akku istuu tukevasti pään takana, mutta se voidaan irrottaa ja vaihtaa takakaapelin pidikkeellä. Näin voit kuljettaa akkua taskussasi, jolloin pääsi paino vähenee ja otsalamppu pysyy yksinkertaisena.

Leveä, osittain kumitettu otsapanta ja akun pidike varmistavat, että otsalamppu istuu siellä missä sen pitää ja tarjoaa mukavan istuvuuden myös pitkien ja vaativien toimintojen aikana. Pääpanta on suunniteltu käytettäväksi kypärässä poistamalla niskalevy, jolloin voit käyttää joko mukana tulevaa kypäräkiinnitystä tai vain kiinnittää otsalamppu kypärään ja mennä ulos. 

Yksityiskohdat
Käytännöllinen akku suurella teholla (3,5 Ah)
Tehokas ladattava akku, jonka lataat USB:n kautta. Akussa on akunvarauksen ilmaisin, ja se asetetaan paristotelineeseen tai taskuun tai reppuun.

Silva Intelligent Light®
Ainutlaatuinen yhdistelmämme laajaa valokuvaa valaisee lähellä sinua ja pitkä, kapeampi valo valaisee pidemmälle eteenpäin.

Silva Flow Light
Säädä valoa toimintasi mukaan.

Useita kiinnikkeitä moneen käyttöön.
Tämä tuote sisältää useita otsanauha- ja kypäräkiinnikkeitä.

Vedenkestävä
Vedenkestävä lamppu ja akku IPX5-standardin mukaisesti; tuote kestää sadetta ja kosteutta kaikkiin suuntiin.

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-25%
-26%
-25%
-25%
-25%
-25%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…