20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
67916 -17%

Vaude Shuttle Base

Suositun Shuttle Comfort -lastenkantorinkan kevyempi versio samoilla ominaisuuksilla.
1. Valitse väri
Black
2. Määrä
Suositun Shuttle Comfort -lastenkantorinkan kevyempi versio samoilla ominaisuuksilla.
280,50 € 234,00 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Lisää tuotemerkistä: Vaude Varusteet Laukut Kantorinkat

Kuvaus

Vaude Shuttle Base on kevyempi versio suositusta Shuttle Comfort -lastenkantorinkasta, mutta samoilla ominaisuuksilla. Lastenkantorinkka on turvallinen ja mukava sen pehmustetun Tergolight-kantomekanismin sekä painoa jakavan, epätasaisessa maastossa mukavuutta tuovan lantiovyön ansiosta. Kantorinkassa on myös erillinen säädettävä ja tukea antava selkäosa sekä säädettävä istuinkorkeus.

Kantorinkassa on myös paljon säilytystilaa. Rinkan pohjassa on runsaasti tilaa esimerkiksi takille, leluille ja istuinsuojille. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mm. kahvat edessä ja takana, tasku lantiovyössä, pientaskut vaipoille sekä päätuki ja tukijalka, jotka helpottavat lapsen asettamista rinkkaan sekä pois nostamista.

Tekniset tiedot:

Päämateriaali: 100 % PU-pinnoitettu mini ripstop 210 D -polyamidi 
Takaosan materiaali: 100 % PU-pinnoitettu 600 D -polyesteri
Paino: 2 560 grammaa
Tilavuus: 20 litraa
Maksimikuorma: 22 kg (3 vuotta) 
Maksimipituus: 105 cm

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…