20 % koko ostoksesta* Koodi: SANTA20
*Ei koske "Poikkeustuote" -merkittyjä tuotteita, tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 06.12.21 asti.
 »

Nordfjell Self Inflating Mat

Puhallettava makuualusta, joka takaa makoisat yöunet luonnossa.
1. Valitse väri
Grey
2. Määrä
Puhallettava makuualusta, joka takaa makoisat yöunet luonnossa.
69,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa helmikuussa
Pidennetty avokauppa
10. tammikuuta 2022 asti
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Mikään ei ole yhtä ihanaa kuin luonnossa nukkuminen, mutta useita päiviä kestävillä retkillä on tärkeää nukkua tarpeeksi, jotta energiatasot pysyvät korkealla. Puhallettava Nordfjell Self Inflating Mat -makuualusta on sekä kestävä että pehmeä, jotta saat nukuttua mahdollisimman hyvin. Mukana säilytyspussi.

Tekniset tiedot
  • Paino: 951 g
  • Leveys: 51 cm
  • Pituus: 183 cm
  • Paksuus: 3,8 cm
  • Materiaali: 75D-polyesteri, TPU-pinnoite
  • Pakkauskoko: noin 29 x 16 cm

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-18%
-15%
-18%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…