20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Rab Mythic Ultra 360

Erittäin suorituskykyinen makuupussi, joka tarjoaa uraa uurtavaa suojaa vuoristomaratonjuoksijoille ja kehittyneille vuoristossa liikkujille, jotka haluavat liikkua kevyin kantamuksin. 
1. Valitse väri
Black
2. Valitse koko
Left
3. Määrä
Erittäin suorituskykyinen makuupussi, joka tarjoaa uraa uurtavaa suojaa vuoristomaratonjuoksijoille ja kehittyneille vuoristossa liikkujille, jotka haluavat liikkua kevyin kantamuksin. 
639,50 € 607,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Rab Mythic Ultra 360 on erittäin suorituskykyinen makuupussi, joka tarjoaa uraa uurtavaa suojaa vuoristomaratonjuoksijoille ja kehittyneille vuoristossa liikkujille, jotka haluavat liikkua kevyin kantamuksin. Lämpöä heijastava kankaan käsittely on nimeltään Thermo Ionic Lining Technology, ja se tarjoaa ensiluokkaisen suojan, joka huomioi jokaisen gramman. Vaikka makuupussi on valmistettu uskomattoman kevyestä ripstop 7D -pintamateriaalista ja täytetty 900+ fill powerin eurooppalaisella hanhenuntuvalla, todella ainutlaatuista pussissa on sen sisävuori, joka sisältää maailman ensimmäisen Thermo Ionic Lining Technology (TILT) -teknologian. Tämä teknologia lisää kuituihin titaanipinnoitteen vähentääkseen lämpöhäviötä heijastamalla lämmön takaisin kehoon, mikä mahdollistaa merkittävän lämmön lisäämisen ilman painon lisäystä tai ilman tarvetta tinkiä hengittävyydestä tai muista ominaisuuksista. Makuupussin kapenevan muotoisen jalkaosan kulmat parantavat untuvanjakauman tasaisuutta, mikä poistaa kylmät kohdat. Lisäksi makuupussissa on painoa säästävä rakenne, joka estää alaspäin valumisen samalla, kun untuva pysyy kehon keskiosassa varmistaakseen ydinlämmön säilymisen koko yön ajan. 

Toiminnot
 • Rab® fluorihiiliyhdisteetön hydrofobinen untuva on kehitetty yhdessä Nikwax®-materiaalin kanssa
 • Makuupussin rakenne estää alaspäin valumisen
 • Kapeneva muotoilu poistaa kylmät kohdat
 • Suhteellinen, erilainen leikkaus
 • ½ -pituinen YKK® 3-coil-päävetoketju noctilucent-vetotapilla
 • Leukasuoja
 • Ergonominen sisäinen kaulus ja huppu
 • Kulmikas tila jaloille
 • Vetoketju vasemmalla sivulla
 • Kevytpainoinen, kokoonpuristuva Dry bag
 • Puuvillainen säilytyspussi
 • Lämpötila testattu uuden eurooppalaisen standardin EN1357: 2016 mukaan
 • Täytetty Derbyshiressä, Isossa-Britanniassa

Tekniset tiedot
Paino: 606 g
Fill power: 900FP
Lämpötilaraja (mukavuus/raja/äärimmäinen): -2°C (28°F) / -8°C (18°F) / -27°C (-17°F)
Eristys: 900+FP R.D.S. Sertifioitu eurooppalainen hanhenuntuva
Vuori: Superkevyt 7D ripstop-nailon termo-ikonisella vuoriteknologialla (TILT), lämpöä heijastava lämmön lisäämiseksi
Päälliskangas: Superkevyt 7D Ripstop -nailonkangas

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-20%
-26%
-20%
-20%
-26%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…