Päätämme kevätalen alennusportailla! | Lue lisää & tee ostoksia täällä >>
Anna koodi: OE100 yli 100 € | OE250 yli 200 € | OE500 yli 300 € | OE1000 yli 500 €
 »

Bliz Breeze

Teknisesti edistykselliset, monipuoliset ja luotettavat urheilulasit, jotka sopivat erinomaisesti kaikkiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin. 
1. Valitse väri
Matt Black
2. Määrä
Teknisesti edistykselliset, monipuoliset ja luotettavat urheilulasit, jotka sopivat erinomaisesti kaikkiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin. 
89,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa heinäkuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Bliz Varusteet

Kuvaus

Bliz Breeze -lasit ovat teknisesti edistykselliset, monipuoliset ja luotettavat urheilulasit, jotka sopivat erinomaisesti kaikkiin lajeihin ja aktiviteetteihin. Niiden erittäin kevyt paino yhdistettynä edistykselliseen linssiteknologiaan tarjoaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia jokapäiväisissä aktiviteeteissasi. Urheilulasit on valmistettu teknisestä TR90-materiaalista, joka on kevyttä ja joustavaa. Säätömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä voit säätää sangankärkiä sekä nenäosaa parhaan käyttömukavuuden aikaansaamiseksi - mutta tämä on vasta alkua. Voit myös vaihtaa sangat otsanauhaan sekä irrottaa tai kiinnittää kehysten yläosan mieltymyksiesi mukaan. Nämä lasit on varustettu Hydro Lens Technology™ -teknologialla. Laseissa on särkymätön X-PC-materiaali, joka takaa tarkan ja selkeän näkyvyyden kaikissa sääolosuhteissa. Linsseissä on täysi UV-suoja, mahdollisimman pieni taittovirhe, naarmuuntumista ehkäisevä suoja sekä vedenpitäviä ominaisuuksia. Linssit on irrotettavat, ja ne ovat vaihdettavissa muun värisiin linsseihin ja filttereihin sääolosuhteiden muuttuessa (myydään erikseen). Kaikille sopivat Bliz Breeze -lasit ovat täydellinen valinta, jos etsit urheilulaseja moniin eri käyttötarkoituksiin.

ARVOSTELUT

Arvosteluja 0

Muut ovat ostaneet myös

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…