20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Swix Sonic Mountain

Kevyet ja kestävät juoksu- ja vaellussauvat.
Määrä
Kevyet ja kestävät juoksu- ja vaellussauvat.
169,50 €
Varastotilanne: Toimitusaika 7-14 päivää
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Lisää tuotemerkistä: Swix Varusteet

Kuvaus

Swix Sonic Mountain on pari kevyitä ja kestäviä alumiinisauvoja sekä polkujuoksuun että vaellukseen. Sauvoissa on kompakti kokoontaittomekanismi, ja pidennetyt Multi Grip -korkkikädensijat sekä mukavatremmit. Swix Sonic -lukkojärjestelmä varmistaa täydellisen kiinnityksen joka kerta, kun säädät pituutta. 

Tekniset tiedot
  • Materiaali: Seamless aluminum Swix grade 7000
  • Käyttöpituus: 110-130 cm
  • Kokoontaitettu pituus: 56 cm
  • Paino: 462 g/pari

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-37%
-54%
-20% UUSI

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…