Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Therm-A-Rest Trail Pro Rw

Itsestään täyttyvä makuualusta, jossa on erityisen paksu vaahtomuovi antamassa ainutlaatuista mukavuutta telttaretkille vuoden ympäri.
1. Valitse väri
Pine
2. Määrä
Itsestään täyttyvä makuualusta, jossa on erityisen paksu vaahtomuovi antamassa ainutlaatuista mukavuutta telttaretkille vuoden ympäri.
219,50 € 170,33 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Therm-A-Rest Trail Pro Rw on itsestään täyttyvä makuualusta, jossa on erityisen paksu vaahtomuovi antamassa ainutlaatuista mukavuutta telttaretkille vuoden ympäri. Tämä makuualusta on valmistettu StrataCore™-rakenteella, jolla on erinomainen lämpö-paino-suhde, ja jossa jatkuva kerros termistä vaahtoa on upotettu vuorottelevien ilma- ja vaahtokammioiden väliin. Rakenteensa ansiosta makuualusta on lisäksi helppo komprimoida, jolloin se säästää tilaa auton tavaratilassa tai vaatekaapissa. Makuualustassa on suorituskykyinen WingLock-venttiili, jolla on kolminkertainen ilmavirtaus verrattuna klassiseen venttiiliin suuremman aukon ja yksisuuntaisen täytön ansiosta. Kuten kaikki Therm-a-Rest-makuualustat, myös Trail Pro on kehitetty varmistamaan korkean laadun ja samalla minimoimaan ympäristövaikutuksen. Kompakti pakkauspussi tulee mukana.

Tuotetiedot
R-arvo: 4.4
Paino: 1,04 kg
Leveys: 64 cm
Pituus: 183 cm
Paksuus: 7,6 cm
Pakattuna: 33 x 23 cm
Materiaali (yläpuoli): 50D polyester knit
Materiaali (alapuoli): 50D polyester
Materiaalit: Polyesteri, Polyuretaani 

Muut ovat ostaneet myös

-32%
-32%
-22%
-27%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…