20 % koko ostoksesta* Koodi: SANTA20
*Ei koske "Poikkeustuote" -merkittyjä tuotteita, tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 06.12.21 asti.
 »

Marmot Paiju Neg 5

Lämmin ja mukava untuvamakuupussi kaikkiin öihisi luonnossa, vuoden ympäri.
1. Valitse väri
Black/Solar
2. Valitse koko
Left
3. Määrä
Lämmin ja mukava untuvamakuupussi kaikkiin öihisi luonnossa, vuoden ympäri.
699,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa helmikuussa
Pidennetty avokauppa
10. tammikuuta 2022 asti
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Marmot Paiju Neg 5 on lämmin ja mukava untuvamakuupussi, joka on valmis selviytymään kaikista öistäsi luonnossa, vuoden ympäri. Makuupussi on valmistettu vedenpitävästä ja hengittävästä Pertex Quantum -materiaalista, joka pitää olosi kuivana ja miellyttävänä ja lisää untuvaeristyksen tehoa suojaamalla kylmältä tuulelta. Itse untuvaeritys tarjoaa kevytpainoisen lämmön ja ylimääräisen kosteussuojan pysyen paikoillaan pehmeissä, taivutetuissa kanavissa. Makuupussin vetonarulla varustettu kaulus minimoi lämmönmenetystä nukkuessasi. Lämpimämpinä öinä voit avata helposti makuupussin kaksisuuntaisen vetoketjun. Pienet esineet voidaan säilyttää kätevästi makuupussin sisäpuolella olevassa taskussa. Mukana toimitetaan säilytyspussi. EN-testattu ja PFC-vapaa.

Tekniset tiedot
  • Paino: 1690 g
  • Materiaali: Pertex Quantum AIR - 100 % nailon mini ripstop
  • Vuori: 100 % polyesteritafti
  • Eristys: 800+ Fillpower-untuvaeritys, jossa Down Defender
  • Pituus: 183 cm
  • Mukavuuslämpötila: -12 °C
  • Lämpötila, limit: -20°C
  • Äärimmäinen lämpötila: -43°C

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-20%
-23%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…