-20% koko ostoksesta* Koodi: ADVENTURE
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 27.10.21 asti.
 »
49305 -30%

Exped Vela I UL

Kevyt ja nopeasti pystytettävä yhden hengen teltta.
1. Valitse väri
Green
2. Määrä
Kevyt ja nopeasti pystytettävä yhden hengen teltta.
599,90 € 419,90 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa joulukuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille

Kuvaus

Exped Vela I UL - Teltta

Exped Vela originaali painaa 1,75 kiloa mutta UL-mallia on laihdettu 250 grammaa - eli painoa vain 1,5 kiloa! Hieman ohuempi kuin edeltäjänsä mutta samoilla ominaisuuksilla. 

Vaikka teltassa on vain yksi kaari on se kuitenkin erittäin tukeva. Parin harjoittelukierroksen jälkeen on pystytysaika noin 1,5 minuuttia (meidän ennätys 1,15 minuuttia!). Teltta on valmistettu Sveitsissä, se on erittäin laadukas ja siinä on monia mielenkiintoisia ratkaisuja esim. sisäänkäyntiä ilman vetoketjua. Kaikki ratkaisut on tehty teltan painoa ajatellen. Teltta on keveydestään huolimatta vesitiivis. 

Telttaan mahtuu tarvittaessa 2 ihmistä mutta kuitenkin vain yhteen makuupussiin. 

Sisä- ja ulkotelttaa voidaan käyttää erikseen. Ilmastointi toimii todella hyvin, sillä voit kääriä kummatkin ulkoteltan sivut ylös. 

Exped on valinnut parhaat materiaalit jotka takaavat huippulaadun ja kestävyyden. 

Materiaalit:

  • Ulkoteltta: 15D silikoonipinnoitettu ripstop nylon
  • Sisätelttä: Taffeta Nylon, no-see-um Mesh
  • Pohja: PE-käsitelty nylon, 10000 mm vesipilari
  • Kaaret: DAC featherlite NSL 9mm

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…