20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Bliz Matrix Smallface Matt White

Lasimalli, joka sopii parhaiten pienemmille kasvoille, täynnä designia, tekniikkaa ja asennetta. Täydelliset urheilulasit pyöräilyyn, maastohiihtoon ja muihin moniurheiluihin!
1. Valitse väri
Matt White
2. Määrä
Lasimalli, joka sopii parhaiten pienemmille kasvoille, täynnä designia, tekniikkaa ja asennetta. Täydelliset urheilulasit pyöräilyyn, maastohiihtoon ja muihin moniurheiluihin!
69,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Bliz Varusteet Lasit Aurinkolasit

Kuvaus

Bliz Matrix Smallface Matt White on lasimalli, joka sopii parhaiten pienemmille kasvoille. Täynnä muotoilua, tekniikkaa ja asennetta. Matrix Smallface ovat täydelliset urheilulasit pyöräilyyn, maastohiihtoon ja muuhun moniurheiluun. Urheilulasit, joissa on Hydro Lens System ja laaja lieriömäinen näkökenttä, jonka avulla voit kokea ympäristön uuden ulottuvuuden. Kilpa-asennossa parannat näkyvyyttä merkittävästi muihin laseihin verrattuna, mikä tekee urheilulaseista tehokkaat vaativimmissa urheilulajeissa.  Matrix Small on valmistettu kevyestä ja joustavasta TR90-materiaalista ja siinä on säädettävät sankojen päät ja nenäosa optimaaliseen istuvuuteen ja mukavuuteen. Linssin yläosassa on strategisesti sijoitetut tuuletusaukot, joiden ansiosta ilmankierto lisääntyy ja kosteus vähenee huurtumattoman käytön varmistamiseksi. Useat kuuluisat urheilijat ympäri maailmaa ovat testanneet ja ylistäneet näitä urheilulaseja. 

Matrix Small hankkii ”tykkäyksiä” missä sitten kuljetkin, josta suuri kiitos kuuluu voittamattomalle muotoilulle ja fantastiselle näkökentälle.

  • Säädettävä nenäosa
  • CE Standard 
  • Grilamid TR90
  • Hydro Lens System
  • Rubber Wire Core
  • Rikkoontumaton polykarbonaattilinssi
  • 100 % UVA- ja UVB-suoja
  • Paino 34 g

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-20%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…