20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Bliz Motion+ Shiny Black

Tyylikkäät ja virtaviivaiset urheilulasit pyöräilyyn, hiihtoon ja juoksuun.
1. Valitse väri
Shiny Black
2. Määrä
Tyylikkäät ja virtaviivaiset urheilulasit pyöräilyyn, hiihtoon ja juoksuun.
49,50 € 38,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus ja palautus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Bliz Varusteet Lasit Aurinkolasit

Kuvaus

Bliz Active Motion +

Virtaviivaisesti muotoillut ja istuvat lasit. Motion vie lempilajisi uusiin ulottuvuuksiin.
Motion + rakentuu Bliz Active Motion- suosikkilasien pohjalle ja tarjoaa paketin, johon kuuluu 2 kpl lisälinssejä, puhdistusliina ja kätevä säilytyskotelo.

Linssiopas

Smoke, hopea peililinssi Korkeakontrastilinssi, jossa on peili valoisiin olosuhteisiin. Suodatusluokka 3
Kirkas Pimeisiin olosuhteisiin kuten auringon laskiessa, yöllä tai pilvisellä säällä.Suodatusluokka 0
Oranssi Parantaa kontrastia. \"Jokapaikan\" linssi. Suodatusluokka 2

Ominaisuudet

\'\'Polykarbonaattilinssi \'\'Säädettävä nenäosa
Kaikki Bliz Activa - linssit on valmistettu särkymättömästä polykarbonaatista, jossa on 100 %:nen UV- suoja. Polykarbonaatti kestää iskuja 10 kertaa paremmin kuin muovi tai lasi ja suojaa parhaalla mahdollisella tavalla. Polykarbonaattilinssit ovat tavallisia muovilaseja ohuemmat ja kevyemmät ja siksi täydellisen sopivat urheilulaseiksi.
Säädettävät, kuparittomat ja pehmeät kumisangat ovat erittäin miellyttävät ja sopivat optimaalisesti pään ympärille. Ohuet ja taipuisat sangat toimivat hyvin myös yhdessä päähineiden ja kypärien kanssa.
\'\'Suojakotelo
\'\'UV- suoja

\'\'Kovan, kankaisen suojakotelon sisällä on taskut lisälinssejä varten. Kotelo säilyttää ja suojaa lasisi ja linssisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Bliz Active Eyewear suojaa silmäsi tehokkaasti haitallisilta UV- säteiltä. Linssimateriaali suodattaa 100 %:sti kaiken UVA ja UVB- valon. Suoja on rakennettu objektiivimateriaaliin niin, etteivät linssit naarmuunnu ja jätä laajentuneita pupillejasi alttiiksi UV-vuodolle.
\'\'Puhdistusliina
\'\'2 lisälinssiparia
Jokaisen tuotteen mukana tulee korkealaatuinen mikrokuitu-puhdistusliina. Sillä voit puhdistaa ja huoltaa lasisi parhaalla mahdollisella tavalla.
Lisää joustavuuttasi urheillessasi 2 lisälinssiparilla. Mukana seuraavat lisälinssit on myös valmistettu korkealuokkaisesta polykarbonaatista, joka suojaa 100 %:sti UV- säteilyltä.
CE - Laatu\'\' \'\'Kierrätettävä
Kaikki Bliz Activa- tuoteet ovat CE- merkittyjä. Se osoittaa, että seuraamme EU- direktiivin tälle tuoteryhmälle antamia, perustavia terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. CE-merkityn tuotteen mukana pitää olla myös käyttöohje yhdellä virallisella EU- kielellä sekä vastaanottajamaan kielellä. Löydät tämän ohjekirjan pakkauksesta ostaessasi tuotteen. Siinä on kaikki tärkeä tieto tuotteen käytöstä. Kaikki Bliz Activa- tuotteet on valmistettu 100 %:sti kierrätettävästä materiaalista, ja ne pakataan 100 %:sti kierrätettäviin pakkauksiin. Pyrimme työskentelemään johdonmukaisesti luonnonvarojen ja vaarallisten lisäaineiden käytön vähentämiseksi. Pidämme huolta siitä, että pakkauslaatikot on helppo kierrättää ja että käytämme mahdollisimman vähän energiaa valmistukseen, kuljetukseen ja kierrätykseen. Tässä kaikessa on kyse siitä, että sinä kuluttajana voisit olla varma tuotteiden ympäristön säästämisestä ja pysyvästä korkeasta laadusta.

\'\'

Bliz Active on ruotsalainen tavaramerkki, joka valmistaa urheilulaseja, aurinkolaseja ja hiihtolaseja.

Kaikkien tuotteiden luomisessa tärkeitä lähtökohtia ovat muotoilu, arvo ja toiminta.

Charlotte Kalla, Marcus Hellner, Maria Rydqvist, Emil Jönsson, Marit Björgen, Tora Berger ja Kaisa Mäkärinen_ovat muutamia niistä kansainvälisistä supertähdistä, jotka ovat valinneet Bliz Activen käytön hiihtäessään.

Lue Bliz Activestä enemmän heidän kotisivultaan

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-20%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…