Osprey Atmos Ag 65

(0 st arvostelut)
Uraauurtava rinkka reppureissaamiseen.
1. Valitse väri
  • Abyss Grey

  • Unity Blue

2. Valitse koko
3. Määrä
Varastotilanne: Varastossa
250,00 €
Osta nyt
Maksa syyskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Asiakasarvosana

Perustunut 612 arvosteluun. Näe muutamat arvostelut tässä."


Kuvaus
Uraauurtava rinkka reppureissaamiseen.
Ominaisuudet
Mihin ikinä seikkailunhalusi sinut viekään, lämpimään paratiisiin tai jäätikölle, Ospreyn Atmos AG 65 on täydellinen matkakumppanisi. Sen uniikki AntiGravity-kantojärjestelmä maailman ensimmäisellä täysin hengittävällä lantiovyöllä tarjoilee voittamattoman kattauksen mukavuutta, hengittävyyttä ja kantomukavuutta, vaikka rinkka olisi pakattu ääriään myöten täyteen. Kantomukavuuden mahdollistaa Ospreyn ExoForm Biostretch -kantohihnat, lastaustanko ja Fit-on-the-Fly -lantiovyö.

Reppu on lisäksi varustettu InsideOut-kiristyshihnoilla, jotka antavat sekä tukea että vähentävät kuormitustasi. Sinulle, joka lasket jokaisen gramman, Ospreyn reppu tarjoaa FlapJacket-ratkaisun, jonka avulla saat läpän pois ja voit silti suojata varusteesi. Jos jostain syystä alkaa sataa, saat nopeasti esiin integroidun ja irrotettavan sadesuojan, joka löytyy päällyslokeron alta, samasta paikasta, josta pääset helposti käsiksi varusteisiisi. Reppu mahdollistaa sekä ylhäältä, että alapuolelta vetoketjun kautta pakkaamiesi tavaroiden tarkastelun ja helpon esiin ottamisen. 

Ospreyn Stow-on-the-Go-kiinnikkeet vaellussauvoille mahdollistavat niiden helpon kiinnittämisen, ilman repun riisumista. Reppu sisältää myös suuren pohjaosan sisäisellä jakajalla, sekä paikan makuupussille, jonka saat pois ilman, että sinun tarvitsee purkaa koko reppua. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat muun muassa rintahihna turvapillillä, kaksi vetoketjutaskua lantiovyöllä, yhteensopivuuden Hydraulics- ja Hydraulics LT -nestejärjestelmien kanssa, säädettävän selänpituus, säädettävät hihnat makuualustalle, etupuolen joustotasku, vetoketjutaskun kannen alla sekä lenkit jäähakuille.

Tuotetiedot:
Paino: 2,19 kg
Maksimimitat: 87 x 39 x 41 cm
Päämateriaali: 100D x 630D Nylon Dobby Epävarma koosta? Klikkaa tästä mittataulukkoon >>>.
ARVOSTELUT
5 5 (0 ARVOSTELUT)
KIRJOA ARVOSTELU
Arvostelujen lukumäärä 0
Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

Suositut tuotemerkit

Lataa…