Osprey Talon 33

(0 st arvostelut)
Reppu kaikenlaisiin seikkailuihin.
1. Valitse väri
  • Black

  • Martian Red

  • Ultramarine Blue

2. Valitse koko
3. Määrä
Varastotilanne: Varastossa
139,50 €
Osta nyt
Maksa joulukuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Asiakasarvosana

Perustunut 612 arvosteluun. Näe muutamat arvostelut tässä."


Kuvaus
Reppu kaikenlaisiin seikkailuihin.
Ominaisuudet
Osprey Talon 33 on tyylikäs ja modernisti suunniteltu reppu, joka on valmistettu sopimaan erilaisiin seikkailuihin. Reppuun mahtuu kaikki tarpeellinen muutaman päivän vaellukselle ja sen uusi AirScape-selkäpaneeli ja saumattomat vartalonmyötäiset kantohihnat takaavat sen mukavuuden. AirScape-järjestelmä mahdollistaa ilmankierron ja takaa miellyttävät kävelyretket reppu selässä. Pakkaamasi kuorma jakautuu painonsa osalta tasaisesti.

Talon 33 -mallissa on säädettävä selän pituus, joten saat repun säädettyä juuri itsellesi sopivaksi ja mahdollisimman mukavaksi. Reppu on lisäksi varustettu innovatiivisilla Stow-on-the-Go-vaellussauvakiinnikkeillä, kahdella jäähakkusilmukalla sekä InsideOut-kiristyshihnoilla. Vetoketjulliset taskut lantiohihnan molemmin puolin on tarkoitettu pienempien tarvikkeiden säilyttämiseen ja saat esimerkiksi puhelimen, lisäenergiaa tai GPS:n kätevästi käsiesi ulottuville. Kannen päällä on käytännöllinen tasku hanskoille, pipolle, kartalle ja kaikelle muulle nopeasti tarvittavalle. Repun etupuolella on hieman isompi PowerMesh-tasku, jossa säilytät sadetakin tai muita vaatekappaleita.

Kun liikut, on tärkeä pitää huolta nesteytyksestä ja nestevarasto onkin helppo täyttää ulkoisen lokeron avulla, jossa on ripustuslenkki nesteytysratkaisua varten. Muita käytännöllisiä ominaisuuksia ovat sisäänrakennettu turvakiinnike avaimille, sisäänrakennetut kiristyshihnat, kiinnike pyöränvalolle ja rintahihnat turvapillillä, vain muutamia mainitaksemme. Osprey Talon 33 on yhteensopiva kaikkien Hydraulics-nestejärjestelmien ja S-kokoisen sadesuojan High Vis Raincoverin kanssa.

Tuotetiedot:
Maksimimitat: 62 x 30 x 29 cm
Paino: M/L: 0,91 kg Epävarma koostasi? Klikkaa tästä yksityiskohtaiseen mittataulukkoon >>>.
ARVOSTELUT
5 5 (0 ARVOSTELUT)
Kirjoita arvostelu
Arvostelujen lukumäärä 0
Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

Suositut tuotemerkit

Lataa…