Norröna Lofoten Dri1 P-Loft170 Gloves

Tuulenpitävät ja vettä hylkivät, lämmittävät hanskat, jotka on tehty hiihtoon ja lumilautailuun.
1. Valitse väri
  • Phantom

2. Valitse koko
3. Määrä
Varastotilanne: Varastossa
139,50 €
Osta nyt
Maksa maaliskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Asiakasarvosana

Perustunut 612 arvosteluun. Näe muutamat arvostelut tässä."


Kuvaus
Tuulenpitävät ja vettä hylkivät, lämmittävät hanskat, jotka on tehty hiihtoon ja lumilautailuun.
Ominaisuudet
Norröna Lofoten dri1 PrimaLoft170 Short Gloves ovat tuulenpitävät ja vettä hylkivät, lämmittävät hanskat, jotka on tehty hiihtoon ja lumilautailuun. Kämmenosat on valmistettu vuohennahasta, jotta ne kestäisivät lähes kaikkea ja antaisivat hyvän pidon, kun taas eristysmateriaali antaa hyvän lämmön, myös märkänä. Muita käteviä yksityiskohtia ovat lenkit, joiden avulla hanskat voidaan kiinnittää karbiinihakoihin, jne.

Ominaisuudet:
º Tuulenpitävät ja vettä hylkivät
º Kämmenosat vuohennahasta
º Sopii yhtä hyvin miehille kuin naisillekin
º Eristävä synteettinen täyte

Materiaali:

dri1
dri1 on tekninen materiaali, jossa on 2,5 kerrosta. Se materiaali, joka on ulospäin laminoitu painettuun kalvoon takapuolella. Vuoria ei tarvita, ja se tekee tästä pehmeän ja ultrakevyen suojaavan materiaalin, joka vie vain vähän tilaa. Norröna käyttää hydrofilt-järjestelmää kosteuden läpi laskemiseen, mikrohuokosten sijaan.

flex1
Yksikerroksinen joustomateriaali, joka hylkii vettä ja kestää tuulta, mutta joka johtaa pois kosteutta paremmin kuin vedenpitävät tuotteet.

PrimaLoft
PrimaLoft Gold 130 g on patentoitu mikrorakenne, joka antaa fantastisen lämpöeristyksen ja auttaa kehoa säilyttämään lämpötilan ja minimoimaan energianmenetyksen. Materiaali on äärettömän kevyttä ja pehmeää ja se kehitettiin alun perin Yhdysvaltojen armeijalle korvaamaan tavallista untuvaa, sillä kun untuva absorboi kosteutta, se menettää lämpöä eristävän kykynsä. PrimaLoft absorboi kolme kertaa vähemmän vettä, on 14 % lämpimämpi kuivana ja 24 % lämpimämpi märkänä, verrattuna muihin eristäviin materiaaleihin.
ARVOSTELUT
5 5 (0 ARVOSTELUT)
Kirjoita arvostelu
Arvostelujen lukumäärä 0
Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

Suositut tuotemerkit

Lataa…