20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
40645 -24%

MSR FreeLite 3

MSR:n kevyin kolmen hengen teltta.
1. Valitse väri
Green
2. Määrä
MSR:n kevyin kolmen hengen teltta.
889,50 € 672,40 €
Varastotilanne: Vain 2 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
365 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille

Kuvaus

MSR FreeLite 3 on suunniteltu monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten backpacking, kiipeily ja melonta. Teltta tarjoaa täydellisen mukavuuden kolmelle hengelle erittäin kevyessä ja pakkausystävällisessä suunnittelussa. Sen yhtenäinen, vapaasti seisova runko, jonka voit pystyttää nopeasti, on juuri sitä, mitä toivot teltaltasi pitkän päivän jälkeen erämaassa. Micromesh-verkkoa sisältävä sisäteltta joka edistää ilmanvaihtoa yhdistettynä vedenpitävään ulkotelttaan tarjoaa erinomaisen suojan kaikissa sääolosuhteissa ja suuri edesauttaa helppoa sisään ja ulos menemistä.

Tuotetiedot:

Hengen: 3
Pienin paino: 1340 grammaa
Paino pakattuna: 1560 grammaa
Pinta-ala: 3,67 neliömetriä
Eteisalue: 1,62 neliömetriä
Sisäkorkeus: 100 cm
Pakkaustila: 46 x 15 cm
Ovien lukumäärä: 2 kpl
Itsestään seisova: Kyllä
Kaaret: 1 Alumiini 7000-sarja
Materiaali: 15D Nylon Ristop 1200mm Durashield
Mesh-tyyppi: 10D-polyesteri-mikroverkko
Lattiamateriaali: 15D Ripstop Nylon 1200mm Durashield

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…