Klassisin kaikista pastaruoista. Pasta jauhelihalla ja vihanneksilla tarjoillaan maukkaassa italialaisessa tomaattikastikkeessa, joka saa ajatukset vaeltamaan Välimeren yli.
Nettopaino: 150 grammaa
  -
Näin valmistat pasta carbonaran:
1. Avaa pussi merkkiä pitkin ja taita pohja
2. Laita vettä merkkiin asti (0,38 l) ja sekoita huolellisesti
3. Sulje pussi uudelleen ja anna levätä 8 minuuttia.
4. Avaa pussi ja sekoita uudelleen.
5. Hyvää ruokahalua!
  -
Ravintosisältö:
Pasta (vehnä, kananmuna, suola), tomaatti, naudanliha (6%), palmuöljy, perunatärkkelys, sokeri, sipuli, suola, herne, maito, Italian mausteita, paprika. Sisältää maitoa, kananmunaa ja gluteenia. Saattaa sisältää pähkinää ja maapähkinöitä.
Ravintoarvo (per 100 g kuivaruokaa):
Energiaa: 1646 kJ, 393 kcal
Proteiinia: 15 grammaa
Hiilihydraattia: 62 grammaa
Rasvaa: 10 grammaa
Kokonaisenergiamäärä per annospussi: 2304 kJ, 550 kcal