PRE SEASON SALE | JOPA 60%
Löydä viime vuoden tuotteita mahtavaan hintaan
 »
Mila

Mila aloitti toimintansa vuonna 1983 ja valmisti aluksi otsalamppuja lähinnä suunnistajille. 1990-luvulla tuotevalikoimaa ja tarvikkeita kehitettiin sopimaan myös muihin lajeihin, kuten hiihtoon, enduroon, ratsastukseen, metsästykseen sekä muuhun ammattikäyttöön.

Milan lamppuja ovat käyttäneet muun muassa Torgny Mogren ja Billan Westin-Östlund, ja moninkertainen suunnistuksen Ruotsin mestari Fredrik Löwegren vei meidät 2000-luvulle Milan lamppu otsallaan.

Vuosina 2006-2007 LED-tekniikka suorastaan räjähti ja syrjäytti halogeenilamput. Etuina ovat muun muassa voimakkaampi valo, kevyemmät akut ja lyhyempi latausaika.

Mila on kehityksen kärjessä, ja tarjoaa moderneja valaisimia myös käyttäjille, joilla on tuotteelle korkeat vaatimukset. Moni pitää Milan tuotteita markkinoiden mukavimpina ja luotettavimpina.

-24%
/images/product/medium/69374.jpg
False
-31%
/images/product/medium/69373.jpg
False
-40%
/images/product/medium/69372.jpg
False
-46%
/images/product/medium/64358.jpg
False

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…