PRE SEASON SALE | JOPA 60%
Löydä viime vuoden tuotteita mahtavaan hintaan
 »
United by Blue

Kaikki elävät olennot maailmassa ovat 'United by the Blue'. Ihmiset, eläimet ja luonto yhdistyvät suuriin, sinisiin vesiin, jotka leviävät eri puolille maailmaa, ja siksi meillä on velvollisuus suojella järviä, meriä, jokia ja puroja, jotka pitävät meitä yhteydessä. United by Bluen-tuotteiden avulla voit korvata kaikki kertakäyttöiset tuotteet, kuten muovipullot, muovipussit tai muovimukit, kestävillä vaihtoehdoilla, jotka voit ottaa mukaan kaikkiin tulevaisuuden seikkailuihisi. Tällä tavoin muovin ei tarvitse joutua luontoon, jossa se tuhoaa ympäristön ja häiritsee eläimiä. United by Bluelle on ilmeistä, että luonnossa käytettävien varusteiden tulee myös olla hyväksi luonnolle - vai mitä mieltä olet?

-50%
/images/product/medium/67300.jpg
False
-46%
/images/product/medium/67291.jpg
False
-49%
/images/product/medium/67299.jpg
False
-46%
/images/product/medium/71020.jpg
False
-32%
/images/product/medium/67301.jpg
False
-35%
/images/product/medium/71026.jpg
False
-52%
/images/product/medium/46901.jpg
False
-44%
/images/product/medium/46894.jpg
False
/images/product/medium/46911.jpg
False
/images/product/medium/67298.jpg
False
/images/product/medium/53210.jpg
False

United by Blue - Emalimukit & vesipullot onnellisemmalle luonnolle

United by Blue-tuotemerkki on edelläkävijä, mitä tulee elämiseen niin kuin he ovat oppineet. Yksi heidän tärkeimmistä tavoitteista on olla esikuvana Outdoor- ulkoilumarkkinoilla ja näyttää, että menestynyt tuotemerkki voi myös hyvin olla osallisena luonnon hyvinvoinnille. Mitä he tekevät saavuttaakseen tämän? Kaikki, jotka työskentelevät United by Blue:lla, ovat mukana järvien, rantojen, merien ja purojen puhdistamisessa muovipulloista, styroksista, renkaista ym. Tällä tavalla visio on yksinkertainen: jokaisella myydyllä tuotteella puhdistetaan noin puoli kiloa roskaa - ja näin he taistelevat yhtä kiireisimpää ympäristö-ongelmaamme vastaan; muovisaasteet maailman vesissä. Voit tukea työtä korvaamalla kertakäyttöiset muovituotteet tyylikkäillä emali- tai kuparimukeilla, luomupuuvillakassilla tai alumiinisella vesipullolla.

United by Blue luotiin ajatuksen pohjalta osoittaa selkeästi ja konkreettisesti, että meidän on aloitettava ja toimittava nyt, jos aiomme saada muovijäteongelman haltuun. United by Blue järjestää siis tapahtumia, joissa he yhdessä vapaaehtoisten kanssa auttavat hitaasti, mutta varmasti tyhjentämään maailman vesistöjä muovista. Koska United by Blue on nähnyt muovin luonnolle aiheuttaman vahingon, on itsestään selvää, että he myös omassa tuotekehityksessään valitsevat materiaaleja, jotka pitävät maailman ilman, veden ja maaperän hieman puhtaampina. He käyttävät kierrätettyä polyesteriä (joka on valmistettu vanhoista muovipulloista) ja ekologista puuvillaa. On siis aika, että alamme olemaan kilttejä luonnolle joka on meille tärkeä ja jossa voimme kokea, seikkailla, elää ja nauttia - oletteko myös samaa mieltä?

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…