Aiotko syksyllä vaeltamaan?
Norrøna-, Rab-, Houdini- ja monet muut vaellusuutuudet löydät täältä
 »
Elevenate

Jo 2010 vuodesta lähtien on Elevenaten huippulaadukkaille ja urheilullisille lasketteluvaatteille ollut ominaista suunnittelu ja muotoilu joka vaatii tarkkaa silmää. Tuotemerkki on perustettu Åressa, laskettelurinteen kupeessa, mikä on merkinnyt loputtomia mahdollisuuksia tuotekehityksen, laadunvarmistuksen ja inspiraation suhteen. Siksi voit aina käyttää Elevenatea, kun haluat saada huipputuloksen laskettelumäessä - ja näyttää samalla hyvältä.

Elevenate – Tyylikkäät laskettelutakit, kuorihousut ja lisävarusteet

Onko joku joskus sanonut, etteivät toiminnalliset ja laadukkaat lasketteluvaatteet voisi olla mukavia? Elevanate on tuotemerkki, joka on alusta lähtien vuonna 2010, valmistanut parhaat naisten ja miesten lasketteluvaatteet, kuorihousut ja hiihtovaatteet. Tavoitteena on aina ollut täyttää laskettelijan kovat vaatimukset teknisien ominaisuuksien ja laadun suhteen, mutta myös ylittää odotukset ainutlaatuisella ja houkuttelevalla muotoilulla, joka on tunnusomaista Elevenatelle. Siksi Elevenaten vaatteet ovat aina turvallinen vaihtoehto, kun haluat menestyä huipulla ja liikkua vapaasti rinteissä – samalla kun näytät hyvältä.
Elevenaten perustajilla Sara Rönngrenillä ja Jimmy Odénilla on sekä laskettelu tausta että elämä alpeilla takanaan. Sara on suunnittelija ja kilpailee Freestylessa, kun taas Jimmy on sertifioitu vuoristo-opas(UIAGM). Yhdessä he toteuttivat visionsa korkealaatuisista hiihtovaatteista, jotka ovat niin kauniita ja mukavan tuntuisia, kuin sopivat jokapäiväiseen elämässään alpeilla. Vaatteiden laatu ja kestävyys on tärkeää Elevenatelle myös ympäristönäkökulmasta. Vaatteilla on oltava pitkä käyttöikä ja tulla kestämään ulkoisia rasituksia, jotta voit käyttää Elevanate vaatteitasi monien vuosien ajan ja vähentää nykyajan maailman "käytä ja heitä" kulutusmenetelmää.
Elevenaten valikoima on kasvanut ja nykyään tarjolla on vaatteita urheilullisiin haasteisiin ja arkeen. Vaatteet lasketteluun, kiipeilyyn, pyöräilyyn tai elämäntapoihin, joista sinä päätät. Elevenate päälläsi pärjäät kaikkialla karuimmasta alppiympäristöstä tyyneen päivään vuoristokylässä.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…