20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
Dählie

Dählie suunnittelee kevyitä vaatteita jotka on suunniteltu nykyaikaiseen maastohiihtoon. Vaatteista on jätetty pois tarpeettomat ja häiritsevät yksityiskohdat, jotta niissä olisi erinomainen sovitus, joka on optimoitu hiihtäjän ainutlaatuisille liikkeille. Dählien maastohiihtovaatteet istuvat hyvin kehossa ja antavat sinulle täydellisen liikkumisvapauden, mikä antaa lisää intoa voittamisprosessiin ja mahdollistaa seuraavan haasteen vastaanottamisen itseluottamuksella.

-30%
-30%
-30%

Dählie – Naisten ja miesten maastohiihtovaatteet

Etsitkö takkeja, housuja, trikoita tai käsineitä murtomaahiihtoon, olet tullut oikeaan paikkaan. Dählien kevyet ja modernit maastohiihtovaatteet on suunniteltu ja optimoitu maastohiihtäjän ainutlaatuisille liikkeille. Dählien vaatteet päälläsi saat parhaan mahdollisen liikkumisvapauden, jotta voit ottaa seuraavan haasteen vastaan itseluottamuksella.

Tuotemerkin perusti vuonna 1996 OS ja World Cup -mitalisti Bjørn Dæhlie, joka asetti riman korkealle maastohiihdossa 90-luvulla. Sen jälkeen tuotemerkki on tehnyt pitkän matkan voidakseen tarjota sinulle ehdottomasti parhaan maastohiihtokonseptin ja ollakseen markkinoiden johtava toimija. Nykyään tuotemerkkiä edustaa Bjørn Dæhlien seuraaja Norjan maastohiihtojoukkueessa, Petter Northug ja Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Dählie keskittyy vähentämään ympäristövaikutuksia. Esimerkiksi tuotantoprosessista ei käytetä ollenkaan haitallisia kemikaaleja ja apuna käytetään kaikkien aineiden rekisteröinti- ja arvioimallia EU: n REACH-direktiivin mukaisesti. Kehittämällä uutta teknologiaa, jonka ansiosta vaatteet saa tehokkaamman hengittävyyskyvyn, Daälie on myös onnistunut poissulkemaan ympäristölle haitalliset hoidot, joita joskus käytetään liikuntavaatteissa huonojen hajujen ehkäisemiseen. Dählie käyttää myös Bluesign-sertifioitua materiaalia, joka takaa, että ympäristö, työntekijät ja sinä, joka olet lopputuotteen käyttäjä, eivät vahingoitu vaarallisista kemikaaleista. Sen lisäksi vaatteita valmistetaan suurelta osin kierrätetystä polyesteristä ja hajoavasta muliinivapaasta merinovillasta.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…