Aiotko syksyllä vaeltamaan?
Norrøna-, Rab-, Houdini- ja monet muut vaellusuutuudet löydät täältä
 »
8848 Altitude

8848 Altitudea pyörittävät hiihtäjät, pyöräilijät ja vaeltajat, joiden intohimona on valmistaa huippuluokan laskettelutakit, kuorihousut ja muunlaiset ulkoiluvaatteet, jotka ovat saatavilla kaiken ikäisille. Tuotemerkin nimi ja inspiraatio tulevat tuotemerkin alkumetreiltä ensimmäisestä onnistuneesta vaellusretkestä, jolloin menestykäs ruotsalainen retkikunta nousi Mount Everestin huipulle, jonka korkeus oli 8848 metriä. Älykkään muotoilun ja käytännöllisten yksityiskohtien ansiosta vaatteissa on hyvä sovitus, joka sopii monenlaisiin aktiviteetteihin. Sen takia löydät aina varusteet 8848 Altitudelta jotka sopivat sinulle ja sinun seuraavaan seikkailuusi, siitä huolimatta oletko menossa hiihtämään, vaeltamaan, laskettelemaan, pyöräilemään tai vain ulos nauttimaan luonnosta perheesi kanssa.

 

8848 Altitude –Naisten, miesten ja lasten lasketteluvaatteet

Riippumatta siitä haluatko hiihtää, pyöräillä, vaeltaa, lumilautailla, lasketella tai vain rentoutua luonnossa perheesi kanssa, löydät 8848 Altitudelta kuoritakit, lasketteluhousut ja muun tyyppiset ulkoiluvaatteet tarpeittesi mukaan. Tuotemerkki perustettiin vuonna 1990, kun Mikael Reuterswärd ja Oscar Kihlborg nousivat ensimmäisenä menestyneenä ruotsalaisena retkikuntana Mount Everestin huipulle. 8848 metrin huippukorkeus antoi inspiraation tuotemerkille ja sen alkutaipaleelle. Ainutlaatuisen alppikokemuksen ansiosta ja muotoilijoiden pitkälle kehittyneiden tekstiilitaitojen avulla, on 8848 Altitude aina onnistunut tuottamaan vaatteita, joissa on sitä jotain ekstraa. Nykyään tarjolla on laaja valikoima hyvin suunniteltuja vaatteita, joissa on fiksuja yksityiskohtia ja jotka sopivat monenlaisiin aktiviteetteihin. 8848 Altituden tuotekehitys keskittyy kolmeen luokkaan: SKI, BIKE ja HIKE, joissa otetaan aina huomioon brändin filosofia: "The 8 Lines". Nämä 8 riviä sisältävät tuotemerkin historian, intohimon vuoreen, suunnittelun, innovaation ja ympäristönäkökulman.
Ympäristövaikutusten minimointi on luonnollista 8848 Altitudelle, joka on erittäin omistautunut luontoon ja kaikkiin sen tuomiin mahdollisuuksiin. Ympäristötyö onkin sen vuoksi ollut vahvasti esillä ja mukana koko tuotantoketjussa alusta lähtien, ja se on alue, jossa yritys jatkuvasti pyrkii kehittymään ja tulemaan paremmaksi. Kaikkien tänä päivänä käytettyjen materiaalien on oltava 100% fluorihiilivapaita ja monet ovat myös sertifioitu Bluesignin tai Oeko-texin mukaan. 8848 Altitude tekee jatkuvasti töitä vähentääkseen veden, energian ja kemikaalien kulutusta.
Kun valitset vaatteita 8848 Altitude tuotemerkiltä, saat laadukkaan ja ainutlaatuisen muotoilun erittäin hyvällä hinnalla. Osa tavoitteesta on tuoda luonto lähemmäs meitä kaikkia ja näin ollen tarjota ainutlaatuisia vaatteita, jotka ovat tarjolla kaikille. 8848 Altitude tekee kaikkensa ylittääkseen odotuksesi ja tarjotakseen sinulle parhaan yhdistelmän houkuttelevasta suunnittelusta, suuresta toiminnallisuudesta ja hinnasta, joka ei tyhjennä lompakkoasi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…