Viimeinen päivä: -20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »
ENO

Nautinnollisesti ja mukavasti nukkuminen saa uuden merkityksen, kun kokeilet nukkumista ENOn riippumatossa. Mitä todennäköisimmin kaikista miellyttävin asia mitä voit kokea päiväretken jälkeen on saada hiljalleen keinua ja nukkua taivaan alla. Riippumatto on kevyt vaihtoehto teltalle, koska se vie vain vähän tilaa repussasi, ja ENOn älykkään ripustusjärjestelmän ansiosta, voit ripustaa sen paikoilleen salamannopeasti. Voit käyttää ENOn mukavia riippumattoja vuoden ympäri ja mieluiten lisävarusteiden kanssa kuten hyttysverkolla, lämmöneristyksellä ja katoksella voidaksesi kokea maksimaalisen käyttömukavuuden!

ENOn mukavat riippumatot

Noin kaksi vuosikymmentä sitten ENO loi ensimmäisen riippumattonsa, DoubleNest Hammockin ja maailman ensimmäisen ripustusjärjestelmän. Tämä mullisti riippumattomarkkinat ja loi tilaa uudelle nomadiselle elämäntavalle, mikä houkuttelee nykyaikaisia seikkailijoita ympäri maailmaa. Riippumattojen lisäksi ENO valmistaa nykyään myös lisävarusteita kuten: hyttysverkkoja, katoksia ja lämpöeristyksiä, joiden avulla voit käyttää ENOn riippumattoja suurella mukavuudella pitkin vuotta.

ENO tai Eagle Nest Outfitters on seuraus perustajien suuresta intohimosta seikkailuun ja matkustamiseen. Tuotemerkki sai alkunsa Floridassa suunnitelmalla matkustaa itärannikolle ja myydä riippumattoja esimerkiksi musiikkifestivaaleilla. Perustajat alkoivat matkustaa ympäri maata nomadisella elämäntavalla samalla kun he tekivät nimeä itselleen ja elämäntavalle, jonka puolesta he puhuivat. Tavatessaan samanhenkisiä ihmisiä, he saivat lisäkipinää kunnianhimoiseen tapaansa valmistaa maailman mukavimpia riippumattoja, ja jopa suurempia. Nykyään valikoima koostuu suurista, mukavista riippumatoista ja älykkäistä lisävarusteista modernille seikkailijalle, joka haluaa päästä lähelle luontoa.

Aina on riippumattokausi

Riippumaton käytössä teltan sijaan on monia etuja. Sinun ei tarvitse etsiä tasaista maanpintaa voidaksesi pystyttää teltan – tarvitset vain kaksi kiinnityspistettä. Jos päätät kiinnittää riippumattosi kahden puun väliin, on hyvä, jos suojaat puita köysien hankaamiselta. Voit ostaa leveitä remmejä, jotka ovat yleensä valmistettu jonkinlaisista huopamateriaaleista. Remmit on sijoitettava puun ympärille, siihen kohtaan, jossa kiinnityspiste olisi oltava, näin ollen remmit hankaavat huopaa puunkuoren sijasta.

Jos päätät sijoittaa riippumattoon, voivat käyttää sitä yhtä hyvin niin keväällä ja kesällä kuin syksyllä ja talvella. Varmista vain, että tiedät, miten voit asentaa sen parhaiten ja mitä lisävarusteita tarvitset mukaasi juuri sinun erityiseen seikkailuusi. Kokeile asentaa riippumattosi muutamia kertoja ennen kuin lähdet ulos luontoon, jotta onnistut sen asentamisessa. Kun sinulla on homma hallinnassa ja tiedät kuinka korkealle sinun pitäisi sijoittaa kiinnityskohdat ja miten asennat salamannopeasti hyttys- tai sateensuojan, voit nauttia mukavasta nukkumispaikasta ympäri vuoden. Hyvänä vinkkinä on laittaa puhallettava makuupatja riippumattoosi, paikasta tulisi erityisen mukava selällesi.

ENOn katosten ja lämmöneristysvarusteiden kanssa voit hyvin nukkua riippumatossasi myös talvella. On syytä harkita vielä uudestaan, mihin haluat sijoittaa riippumaton. Vältä alueita, joissa tuulee paljon ja yritä löytää kohtuullisen tyyni nukkumapaikka. Kunhan vain asetat riippumattosi strategisesti ja saat hyvän suojan jäätäviä tuulia vastaan, voit nukkua riippumatossasi jopa talvella. Muista ottaa mukaasi kätevät sormikkaat, jottei sinun tarvitse kiristää paljain käsin riippumaton köysiä paikoilleen.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…