10% lisäalennus koko ostoksesta*
Anna koodi EXTRA10. Katso ehdot ja shoppaile tästä!
 »
ENO

Nautinnollisesti ja mukavasti nukkuminen saa uuden merkityksen, kun kokeilet ENO-riippumattoa. Mitä todennäköisimmin miellyttävin asia mitä voit kokea päiväretken jälkeen on saada hiljalleen keinua uneen avoimen taivaan alla. Riippumatto on kevyt vaihtoehto teltalle, koska se vie vain vähän tilaa repussasi, ja ENOn älykkään ripustusjärjestelmän ansiosta voit ripustaa sen paikoilleen salamannopeasti. Voit käyttää ENOn mukavia riippumattoja vuoden ympäri, lisävarusteet kuten hyttysverkko, lämmöneriste ja katos takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden.

-16%
/images/product/medium/43610.jpg
False
-23%
/images/product/medium/72644.jpg
RoyalNavy
True
/images/product/medium/40441.jpg
False
Eno Sub6 - Todella kevyt riippumatto
/images/product/medium/46006.jpg
False
-21%
/images/product/medium/72645.jpg
TiedyeRed
True
-22%
/images/product/medium/67062.png
False
-24%
/images/product/medium/72647.jpg
NavyRoyal
True
/images/product/medium/72648.jpg
False
-21%
/images/product/medium/40439.png
False
Eno Profly Sil - Katos riippumatolle
-16%
/images/product/medium/46009.png
Olive
True
-23%
/images/product/medium/63018.jpg
Navy
True
-17%
/images/product/medium/46011.jpg
False
-23%
/images/product/medium/67071.jpg
HeatherNavy
True
UUSI
/images/product/medium/63019.jpg
False

ENOn mukavat riippumatot

Noin kaksi vuosikymmentä sitten ENO loi ensimmäisen riippumattonsa, DoubleNest Hammockin, ja maailman ensimmäisen ripustusjärjestelmän. Tämä mullisti riippumattomarkkinat ja loi tilaa uudelle nomadiselle elämäntavalle, mikä houkuttelee nykyaikaisia seikkailijoita ympäri maailmaa. Riippumattojen lisäksi ENO valmistaa nykyään myös lisävarusteita kuten hyttysverkkoja, katoksia ja lämpöeristyksiä, joiden avulla voit käyttää ENOn riippumattoja suurella mukavuudella pitkin vuotta.

ENO eli Eagle Nest Outfitters on syntynyt perustajien suuresta intohimosta seikkailuun ja matkustamiseen. Tuotemerkki sai alkunsa Floridassa, suunnitelmasta matkustaa itärannikolle ja myydä riippumattoja esimerkiksi musiikkifestivaaleilla. Perustajat alkoivat matkustaa ympäri maata nomadisella elämäntavalla samalla kun he tekivät nimeä itselleen ja elämäntavalle, jonka puolesta he puhuivat. Tavatessaan samanhenkisiä ihmisiä he saivat lisäkipinää kunnianhimoiseen tapaansa valmistaa maailman mukavimpia riippumattoja. Nykyään valikoima koostuu suurista, mukavista riippumatoista ja älykkäistä lisävarusteista modernille seikkailijalle, joka haluaa päästä lähelle luontoa.

Aina on riippumattokausi

Riippumaton käytössä teltan sijaan on monia etuja. Sinun ei tarvitse etsiä tasaista maanpintaa voidaksesi pystyttää teltan – tarvitset vain kaksi kiinnityspistettä. Jos päätät kiinnittää riippumattosi kahden puun väliin, puut on hyvä suojata köysien aiheuttamalta hankaukselta. Voit ostaa leveitä remmejä, jotka ovat yleensä valmistettu jonkinlaisista huopamateriaaleista. Remmit sijoitetaan puun ympärille siihen kohtaan, johon kiinnitysköydet tulevat,jolloin ne hankaavat huopaa puunkuoren sijasta.

Jos päätät sijoittaa riippumattoon, voit käyttää sitä kaikkina vuodenaikoina. Varmista vain, että tiedät, miten voit asentaa sen parhaiten ja mitä lisävarusteita tarvitset mukaasi. Kokeile riippumaton asentamista muutamia kertoja ennen kuin lähdet ulos luontoon, jotta se onnistuu helposti. Kun sinulla on homma hallinnassa ja tiedät kuinka korkealle sinun pitäisi sijoittaa kiinnityskohdat ja miten asennat nopeasti hyttys- tai sateensuojan, voit nauttia mukavasta nukkumispaikasta ympäri vuoden. Hyvänä vinkkinä on laittaa puhallettava makuupatja riippumattoosi, jolloin siitä tulee erityisen mukava selällesi.

ENOn katosten ja lämmöneristysvarusteiden kanssa voit hyvin nukkua riippumatossasi myös talvella, joskin riippumaton sijoituspaikka on syytä harkita tarkkaan. Vältä alueita, joissa tuulee paljon ja yritä löytää kohtuullisen tyyni nukkumapaikka. Kunhan vain asetat riippumattosi strategisesti ja saat hyvän suojan jäätäviä tuulia vastaan, voit nukkua riippumatossasi jopa talvella. Muista ottaa mukaasi kätevät sormikkaat, jottei sinun tarvitse kiristää paljain käsin riippumaton köysiä paikoilleen.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…