Hiihtoloma-ale: jopa 60% alennusta!
Tee löytöjä täällä >>
 »
Heimplanet

Matkustaminen on elämää. Kun matkustat, sinulla on vähemmän mukavuuksia mukanasi, mutta sitäkin enemmän löydettävää ja tutkittavaa. Pääset tutustumaan uusiin tilanteisiin, kulttuureihin, ihmisiin ja ympäristöön, joista olisit jäänyt paitsi jos vain istut kotisohvallasi. Heimplanets puhallettava teltta on seuraus matkailu-ilosta ja nautinnosta ja sen tuomasta energiasta ja jännityksestä. Heimplanetin teltat on helppo asentaa ja ne on sovellettu toimimaan erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa, minkä takia voit tuntea olosi mukavaksi ja kotoisaksi missä ikinä oletkin.

-21%
/images/product/medium/73627.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73629.jpg
False
-32%
/images/product/medium/73630.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73644.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73632.jpg
False
-36%
/images/product/medium/63228.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73641.jpg
False
-39%
/images/product/medium/38686.jpg
False
-33%
/images/product/medium/38699.jpg
False
-36%
/images/product/medium/63227.jpg
False
-39%
/images/product/medium/38707.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73636.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73635.jpg
False
-36%
/images/product/medium/73637.jpg
False
/images/product/medium/73634.jpg
False

Heimplanet- Puhallettavat teltat seikkailuihin ympäri maailmaa


Heimplanetilla on puhallettavia, monipuolisia telttoja jotka sopivat erittäin hyvin sinun tuleviin seikkailuihin ja retkiin. Heimplanetin matka sai vauhtia vuonna 2003 surffausmatkan aikana Portugalissa, jossa perustajat pystyttivät telttansa uudestaan useita kertoja eri paikkoihin. Erittäin pimeänä ja sateisena iltana teltan pystytys tuntui haastavalta ja silloin alkoi muodostua idea täysin uudesta telttakonseptista. Perustajat tiesivät, että telttailuelämystä voisi sekä parantaa sekä yksinkertaistaa ja he lanseerasivat ensimmäisen puhallettavan telttansa vuonna 2011. Teltta oli nimeltään The Cave, ja sen jälkeen Heimplanetin teltta-tuotevalikoima on kasvanut yhä suuremmaksi. Nykyään tarjolla on myös Monolith-tuotesarja, joka koostuu tyylikkäistä ja toiminnallisista repuista, jotka sopivat yhtä hyvin matkustamiseen kuin arkikäyttöön.

Suurin ero Heimplanetin telttojen ja tavallisten retkeily ja Camping-telttojen välillä on, että Heimplanetin telttojen avaamiseen ja pystyttämiseen ei tarvita lainkaan telttatankoja. Koska Heimplanetin teltat on puhallettavia, tarvitset vain pumpun, jonka ansiosta teltta on pystyssä noin kahdessa minuutissa. Heimplanetin teltta erottuu myös joukosta sen geodeettisen kupolimuotoilunsa ansiosta, jonka rakenne takaa, että ulkoinen rasitus jakautuu tasaisesti koko kankaalle tuoden teltalle uskomattoman vakauden. Älykäs muotoilu ja nopea pystytys mahdollistavat että voit käyttää enemmän aikaa luodaksesi muistoja, nähdäksesi maailmaa ja nauttiaksesi luonnosta.

Heimplanetille monipuolisuus on aina ollut keskeinen osa tuotekehitystä, on sitten kyseessä teltat tai muut varusteet. Visiona on, että kaikkien tuotteiden on pystyttävä toimimaan monissa eri ympäristöissä ja tilanteissa, minkä takia tuotteet on aina suunniteltu yhdistämällä toiminnallisia ominaisuuksia yksinkertaiseen muotoiluun. Tuloksena on teltta, reppu tai lippis, joka on tarpeeksi toiminnallinen sinulle joka matkustaa tai menossa paikasta toiseen ja joka on tarpeeksi hyvännäköinen että voit käyttää sitä missä ikinä oletkin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…