20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »
MSR

Insinööri ja seikkailija Larry Penberthy perusti MSR:n vuonna 1969, ajatuksenaan että paremmat, turvallisemmat ja luotettavammat varusteet ovat avain suurempiin seikkailuihin. Aluksi yritys keskittyi lähinnä suunnittelemaan turvallisempia kiipeilyvarusteita, mutta kasvun myötä visiot laajenivat. Nykypäivänä MSR valmistaa luotettavia ja suoritukykyisiä varusteita kuten telttoja, retkikeittiöitä ja vedensuodattimia, sinulle joka uneksit todellisista luontokokemuksista.

-24% MSR FreeLite 3 - Itsestään seisova kolmen hengen kupoliteltta
-15% MSR Elixir 3 med Footprint - Itsestään seisova kolmen hengen kupoliteltta
-20% MSR Reactor 2.5L Pot - Keitin joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn
-16% MSR Reactor 1.7L Pot - Keitin joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

MSR

MSR on ollut olemassa vuodesta 1969, ja on nykisin seikkailijoiden hyvin tuntema tuotemerkki. Heidän tuotteidensa korkeaa laatua arvostavat niin aloittelijat kuin vuorikiipeilyn ammattilaisetkin. Turvallisuusajattelu on tärkeää kiipeilyn vaikeustasosta riippumatta, ja huonojen varusteiden käyttö voi aiheuttaa vaaraa kaikille lähistöllä oleville. MSR:n perusti Larry Penberthy, joka testasi turvavarusteita Settlessa ja havaitsi, etteivät ne ole riittävän varmoja. Tämä johti MSR:n syntyyn ja pyrkimykseen kehittää 100 % luotettavia varusteita. 

MSR:n valikoimaan kuuluu kiipeilyvarusteiden lisäksi myös esimerkiksi telttoja, lumikenkiä, retkikeittimiä, vedensuodattimia ja lumivarusteita. Tavoilleen uskollisena MSR on tuotekehityksessään tarkka paitsi turvallisuudesta, myös käytännöllisyydestä. Yksi esimerkki tästä on Multifuel-keitin, MSR XGK EX, joka on yksi markkinoiden varmimmista ja parhaista retkikeittimistä olematta kuitenkaan suuri ja painava.  Tuotteissa yhdistyvät helppous, yksinkertaisuus ja vakaus - se on taannut MSR:n menestyksen.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…