20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
Hoka One One

Tuotemerkki Hoka One One sai alkunsa seikkailulla vaikeassa vuoristoisessa maastossa. Jean-Luc & Nicon visio oli kehittää juoksukengät, jotka helpottaisivat nopeasti juoksemista kaltevassa maastossa ja jotka parantaisivat suorituskykyä haastavien kilpailujen aikana. Tuloksena oli uskomattoman mukavat juoksukengät, jotka antavat sinulle ponnahduksen eteenpäin riippumatta alustastasi ja parantavat juoksutunnelmaasi. Hoka One One -juoksukengät voivat näin ollen helpottaa jokaisen juoksemista riippumatta siitä, aiotko juosta kovaa kilpailussa vai haluatko lisätä tahtia jokapäiväisen juoksulenkin aikana.

UUSI
UUSI
-25%
UUSI
UUSI
-16%
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-24%
UUSI
UUSI
-24%
-21%
-20%
-16%
-16%
-15%
-15%

Hoka One One - Mukavat juoksukengät, joissa on iskunvaimentava rullapohjallinen


Hoka One Onen perustajat ovat intohimoisia maastojuoksijoita, joilla on ammatillinen tausta sekä pyöräilyssä että hiihtolajeissa, joissa he ovat muun muassa osallistuneet parabolisten suksien kehittämiseen. He ovat aina olleet uteliaita siitä, miten he voisivat tehdä asiat nopeammin, ajatustavan minkä he myös ottivat mukanaan, kun he kehittivät mukavat, iskunvaimentavat juoksukengät, joissa on kiertävä rullapohja. Hoka One One ei saanut aluksi paljoakaan huomiota vakiintuneilta tuotemerkeiltä, mutta Hoka One One:lla oli aina uskollisia juoksijoita, jotka rakastivat kenkiänsä. Kun nämä juoksijat alkoivat voittaa erilaisia ​​kilpailuja, alkoivat muutkin vihdoin kiinnostua Hoka One One:sta.

Hoka One Onen teknologiat


Hoka One One Cushioned midsole
Hoka One One:n juoksukengät tunnetaan erinomaisista, iskunvaimentavista ominaisuuksistaan. Kengissä on aina yksilöllisesti muotoiltu, pehmustettu välipohja, joka suojaa laskeutumisvaiheessa ilman että se haittaisi suorituskykyäsi.

 • Tarjoaa mieletöntä mukavuutta ja maksimaalista iskunvaimennusta
 • Soveltuu kaikenlaisiin juoksuihin riippumatta matkasta

Hoka One One Meta Rocker
Tätä tekniikkaa voidaan verrata keinutuoliin ja sitä kutsutaan myös "pyörät jakojesi alla". Se takaa, että normaalin juoksuaskeleen avulla saat ponnahduksen eteenpäin. Tämän saavuttamiseksi kengissä on matala kärki kantapään ja varpaiden kohdalla, yhdistettynä ainutlaatuiseen välipohjaan ja Hoka One One: n erinomaiseen ulkopohjaan.

 • Suunniteltu tekemään juoksustasi tehokkaamman
 • Tukee luonnollista juoksuaskeltasi

Hoka One One Active Foot Frame
Aktiivisen Active Foot Framen avulla ei jalkasi lepää välipohjan päällä, vaan istuu syvällä sen sisällä. Toisin sanoen juoksukenkäsi halaavat ja tukevat jalkaasi koko juoksuaskeleen ajan.

 • Sopii monenlaisiin jalkoihin ja antaa kengälle yhtenäisen vakauden
 • Kätevä vaihtoehto esim. jalkaholvin tueksi

Hoka One One J-Frame ™
Teknologian ansiosta saat paremman, kiinteämmän tuen kantapään alle ja jalan sivulle. Kiinteä materiaali istuu kengissä kuin J:n muoto, siitä siis nimi.

 • Säilyttää kevyen juoksutunnelman samalla kun saat vakautta juoksukengillesi
 • Suunniteltu torjumaan ylipronaatiota

Hoka One One PROFLY ™
Tuplasti tiivistetty välipohjallinen, joka tarjoaa vaimennetun laskeutumisen ja reagoivan ponnahduksen. Jonka ansiosta saat pehmeämmän pehmustuksen kantapäähän ja kiinteämmän vaahtomuovin jalan etuosaan. 

 • Pehmeä iskunvaimentava pehmuste kantapäässä 
 • Kengän etuosassa oleva kiinteä materiaali antaa vakaan ponnahduksen
 • Antaa sinulle nopeuden ja mukavuuden juoksulenkillesi

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…