PRE SEASON SALE | JOPA 60%
Löydä viime vuoden tuotteita mahtavaan hintaan
 »
BioLite

Retkikeittiöissä ja telttalampuissa valinnanvaraa todella riittää – mutta BioLite ei ole vain yksi tuotemerkki monien joukossa! BioLite kehittää vaihtoehtoisia energiaratkaisuja, joka muuttavat tapaamme laittaa ruokaa, ladata teknisiä laitteita ja valaista elämäämme. Näin ollen keittiö, jota käytät ulkona seikkailulla metsässä, voi olla elämää mullistavampi sille, jolla ei ole sähköä tai tavallista keittiötä. BioLitellä on ainutlaatuinen, rinnakkainen visio, joka vastaa sekä seikkailu-intohimoosi että niiden perheiden tarpeisiin, joilla ei ole sähköä. Tällä tavoin BioLite haastaa tuntemamme rajat sille, kuinka elämme luonnossa ja tien päällä.

/images/product/medium/67156.jpg
False
/images/product/medium/67154.jpg
False
/images/product/medium/67157.jpg
False
/images/product/medium/67153.jpg
False
/images/product/medium/72641.jpg
False
/images/product/medium/67163.jpg
False
/images/product/medium/67149.jpg
False
/images/product/medium/67151.jpg
False
/images/product/medium/67164.jpg
False
/images/product/medium/67161.jpg
False
-20%
/images/product/medium/67158.jpg
False
/images/product/medium/67150.jpg
False
/images/product/medium/67147.jpg
False
/images/product/medium/72640.jpg
False
/images/product/medium/67148.jpg
False
/images/product/medium/72642.jpg
False
/images/product/medium/67162.jpg
False
/images/product/medium/72643.jpg
False

BioLite - Retkikeittimet, telttavalaisimet ja aurinkokennolaturit


BioLiten tarkoituksen voi tiivistää yhteen lauseeseen: "Bring Energy Everywhere ™". Täältä löydät älykkäitä keittimiä, lyhtyjä ja aurinkokennolatureita, joita voit käyttää seikkailujen lisäksi myös helpottamaan elämää, jos sinulla ei ole sähköä käytössäsi jokapäiväisessä elämässäsi tai jos aiot lähteä viikonlopuksi mökille tai vaeltamaan ilman sähköä.

Kun Jonathan ja Alec kehittivät ensimmäisen BioLite-prototyypin vuonna 2008, visio oli paljon suurempi kuin pelkästään muuttaa ulkoiluharrastajien tapaa seikkailla. He halusivat muuttaa ruoanlaittotavan, teknisten laitteiden lataustavan ja lamppujen maailmanlaajuisen käytön, erityisesti alueilla, joissa ei ole lainkaan sähköä. Jonathan ja Alec tiesivät, että kolme miljardia ihmistä valmistaa ruokansa avotulella joka ikinen päivä, mikä on johtanut neljän miljoonan ihmisen ennenaikaiseen poismenoon - joka vuosi. He tiesivät, että heidän tarkoituksena olisi muuttaa nämä tilastot. Tämän tuloksena syntyivät turvalliset ja edulliset energialähteet, jotka vähentävät vaarallisia päästöjä 90 %, samalla kun ne lataavat LED-lamppusi tai matkapuhelimesi.

BioLiten ainutlaatuisen rinnakkaisvision ansiosta on mahdollista toteuttaa tavoite - täyttää sekä intohimoisen seikkailijan että ilman sähköä elävien perheiden tarpeet. Mutta miten visio toimii käytännössä? Biolite sijoittaa uudelleen ulkoilutuotteistaan saadun voiton ja auttaa rakentamaan kaupallisesti kestävän tuotemerkin, jonka samoja tuotteita käyttävät perheet niin Intiassa kuin Afrikassa. Innovaatioiden kautta he muuttavat maailmaa yksi perhe kerrallaan ilman, että heidän tarvitsee pyörittää hyväntekeväisyyttä.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…