Viimeinen päivä: -20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »
On

Oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi juosta pilvien päällä? Solmi jalkoihisi juoksukengät On-tuotemerkiltä, juokse ja pääset niin lähelle tunnetta kuin mahdollista! On perustettiin vuonna 2010 ja heti alusta lähtien se on löytänyt tien maailmanlaajuisesti yli 3 miljoonan juoksijan sydämiin ja tämä on vasta alkua. Onin juoksukengät varmistavat, että saat käyttöösi molempien maailmojen parhaat puolet; pehmeän laskun ja supernopean ponnahduksen - ja siksi tulet rakastamaan On-juoksukenkiä. Siitä huolimatta juoksetko valaistulla polulla vai tavoitteletko omaa maraton-ennätystä, saat optimaaliset olosuhteet tehokkaammalle juoksuaskeleelle.

On - Juoksukengät, jotka tarjoavat joustavuutta, iskunvaimennusta ja räjähdysmäistä nopeutta

 

Olet todennäköisesti huomannut jo, että Onin juoksukengät näyttävät hieman erilaisilta kuin muut juoksukengät. Se johtuu todennäköisesti joustavasta pohjasta, joka näyttää koostuvan pienistä pehmusteista. Tämä ainutlaatuinen ulkoasu johtuu Onin patentoidusta CloudTec®-teknologiasta joka tarjoaa sinulle iskunvaimennuksen, silloin kun sitä eniten tarvitset. Täältä löydät sekä naisten että miesten juoksukengät suosituissa malleissa, kuten On Cloud, On Cloudflow ja On Cloudventure.

Vuonna 2010 kolme ystävää Olivier Bernhard, David Allemann ja Caspar Coppetti perustivat On-yrityksen Zürichissä. Sen lisäksi että he rakastivat juoksemista,heitä yhdisti myös heidän suuri halu muuttaa sen hetkistä juoksumaailmaa. Ammattilaisurheilija Olivier Bernhard kylvi siemenen sille jonka me nykyään tiedämme nimellä:On. Voitettuaan Ironmanin ja kolminkertaisen maailmanmestarin duathlonissa, Olivier oli valmis uuteen haasteeseen. Hänen urheilu- kokemus takanaan, hän asetti tavoitteekseen suunnitella ylivoimaisesti parhaan juoksukengän nopeammalle ja tehokkaammalle juoksuaskeleelle. Yhdessä David Allemannin ja Caspar Coppetin kanssa he onnistuivat toteuttamaan visionsa ja motto "pehmeät laskeutumiset, räjähtävän nopeat ponnahdukset" on ollut tuotemerkin mukana alusta alkaen.

Visio johti ainutlaatuiseen, patentoituun teknologiaan, jota On kutsuu CloudTec®:iksi. Se varmistaa, että juoksukengät antavat sinulle kevyen juoksuaskeleen ja tunteen melkein kun lentäisit eteenpäin. Tai Onin omin sanoin: "Juokse pilvien päällä". Miten tämä käytännössä toimii? Aivan ainutlaatuinen muotoilu, joka näyttää pieniltä pehmusteilta, ​​on joustava ja iskunvaimentava sekä pysty- että vaakasuunnassa. Näin ollen saat iskunvaimennuksen, silloin kun sitä eniten tarvitset, eli laskeutumisvaiheen aikana. Sitten kun sinun täytyy saada vakaa ponnahdus, muodostavat pienet "pehmusteet" sen sijaan vankan pohjan, joka varmistaa, että voit kiihdyttää voimakkaasti. Tämä teknologia on ainutlaatuinen Onin juoksukengissä, eikä sitä löydy muiden valmistajien juoksukengissä.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…