Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »
Giro

Giron pyöräilykypärät, laskettelukypärät, laskettelulasit ja varusteet on suunniteltu korostamaan matkasi parasta osaa, olitpa sitten maastopyöräilemässä tai laskettelurinteessä. Useimmille ihmisille vapauden tunne on seikkailun paras osa ja jotta voisit nauttia täysillä tästä tunteesta, täytyy sinun pystyä luottamaan että varusteesi pitävät ja suojaavat sinua. Silloin Giro astuu kuvaan antamalla sinulle sekä turvallisuuden että toiminnallisuuden - niin uskallat satsata vieläkin enemmän.

-27%
-19%
-22%
-18%
-22%
-21%
-22%
-22%
-22%
-22%
-22%
-27%
-22%
-22%
-22%
-22%
-22%
-22%

Giro - Pyöräilykypärät, laskettelukypärät ja laskettelulasit

Jos haluat ottaa täysillä seuraavat haasteet vastaan laskettelurinteessä tai maastopyöräillessä, voit tuntea olosi turvalliseksi Giron varusteet päälläsi. Pyöräilykypärät, laskettelukypärät ja laskettelulasit on suunniteltu korostamaan seikkailusi parasta osaa - vapauden tunnetta. Saavuttaakseen tämän on tuotteet testattu laajasti ja samoja tuotteita on testattu eri näkökulmista uudestaan ​​ja uudestaan hyvin monta kertaa. Lopulta valmistui tuotteet joilla on optimaalinen ilmanvaihto kyky, toiminnallisuus, kestävyys tai turvallisuus, juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Mitään yksityiskohtia ei ole jätetty sattuman varaan.

Jim Gentes perusti Giron yli 30 vuotta sitten. Hänen intohimosta muotoiluun, ongelmanratkaisuun ja innovaatioon saivat ensimmäiset pari tuotetta alkunsa, joista myöhemmin tuli perusta koko yritykselle. Heti alusta asti Girolle on ollut luontaista heidän yksityiskohtainen tuotekehittely. Girolle on itsestään selvää että kaikilla varusteillasi tulee olla tarkoitus, jopa pienemmillä osilla. Tästä johtuen voit tuntea täyden vapauden kun olet ulkona maastopyöräilemässä tai laskettelemassa, eikä sinun tarvitse miettiä ollenkaan varusteitasi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…