20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »
Osprey

Ospreyn suunnittelufilosofia poikkeaa useimmista muista. He nimittäin haluavat, että ostamasi tuotteet kestävät vuodesta toiseen – eivät, että ostat joka sesonkia varten uudet. Siksi he eivät seuraile nopeasti vaihtuvia trendejä, vaan uskovat, että laadukas, huolellisesti valituista materiaaleista valmistettu selkäreppu tai matkalaukku on aina tyylikäs vuodenajasta riippumatta. Ospreyn tuotteet on aina valmistettu mahdollisimman kulutuksenkestäviksi, joten voit olla varma että reppusi kestää, olitpa sitten vuoren huipulla, syvällä viidakossa tai kaukaisilla vesillä.

UUSI
-20%
-22%
-30%
-20%
-20%
UUSI
-20%
-20%
-20%

Osprey

Mike Pfotenhauer perusti Ospreyn vuonna 1974 Kaliforniassa, suunnitellessaan ja valmistaessaan päiväreppuja itselleen. Siitä lähtien halu valmistaa toimivia tuotteita on vienyt toimintaa eteenpäin, ja nykyisin Ospray  on erittäin tunnettu tuotemerkki. Miken aidon innostuksen ansiosta Ospreyn tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan!

Jatkuva kehitys ja tuotteiden hienosäätö on aina ollut Ospreyn punainen lanka. Useat tekniset innovaatiot ovat parantaneet selkärepppujen käytettävyyttä ja ergonomiaa. Vuonna 1993 Osprey otti askeleen kohti tuntematonta, ja alkoi vamistaa erityisesti naisille suunniteltuja selkäreppuja. Repuista tuli hyvin suosittuja, ja ne ovat edelleen markkinoilla, joskin päivitettyinä versioina. 

Osprey on aktiivisesti sitoutunut ympäristöasioiden huomiointiin, ja tuotanto perustuu visioon kestävästä yhteiskunnasta. Tuotteiden tulee olla korkealaatuisia, jotta ne kestävät pitkään. Parhaan laadun saavuttamiseksi Ospreyn tuotteissa käytetään usein kalliimpia materiaaleja. 


Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…