10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »
Mammut

Kestävä kiipeilyköysi toimi alkusysäyksenä nykyisin kansainvälisesti rakastetulle Mammut-tuotemerkille. Ensimmäisen kiipeilyköyden valmisti Kasper Tanner Sveitsissä vuonna 1862, ja vuosien varrella  tästä on  kasvanut laaja tuotevalikoima, johon kuuluu muun muassa vaatteita, selkäreppuja, kiipeilyvarusteita ja makuupusseja.

-37%
-35%
-23%
-33%
-33%
-35%
-35%
-35%
-31%
-35%
-33%
-18%
-21%
-21%
-30%
-41%
-21%
-25%
-26%
-29%
-26%
-60%
-44%
-64%
-53%
UUSI

Mammut

”By mountaineers for mountaineers” on slogan, jonka takana Mammut seisoo vielä tänäkin päivänä, yli 150 vuotta perustamisensa jälkeen. Tällä yrityksellä on  todella pitkät perinteet kiipeilyvarusteiden valmistuksen suhteen. Alussa Mammut valmisti kiipeilyköysiä - tuote, joka on edelleen valikoimassa.

Sveitsiläinen Mammut edustaa sitä laatua, jota vaaditaan jotta voit tuntea olosi turvalliseksi vaativassa kiipeilyssä. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kiipeilyvaljaita ja -varusteita, selkäreppuja ja vaatteita. Vuonna 2001 Mammut osti norjalaisen Ajungilak-yrityksen, joka on maailmankuulu makuupusseistaan. Näin valikoima täydentyi huolellisesti kiipeilyyn sopiviksi suunnitelluilla tuotteilla.

Mammutin vaatteet on tehty toimimaan sekä kiipeillessä että tauoilla etappien välillä. Materiaalien valinnan ja muotoilun lähtökohtina ovat  kiipeilijän tarpeet, mikä on ollut tervetullutta kiipeilymaailmassa. Pitkällä aikavälillä kertyneen kokemuksen myötä jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Pitääkseen huolta luonnosta ja mahdollistaakseen kiipeilyn Mammut on myös tarkka valmistusprosesseistaan, joita pyritään jatkuvasti arvioimaan ja parantamaan ympäristönäkökulmasta. 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…