Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »
The North Face

Motto “Never Stop Exploring™” on siivittänyt The North Face -tuotemerkin matkaa heti sen perustamisesta 1960-luvulta alkaen. Nämä sanat paitsi kertovat heidän omasta intohimostaan, myös esittävät toiveen siitä, ettet koskaan joutuisi tekemään kompromisseja sinulle tärkeiden seikkailujen suhteen. Monipuolisten vaatteiden, toiminnallisten selkäreppujen ja mukavien makuupussien ansiosta The North Face on tänä päivänä tunnettu kiipeilijöiden, juoksijoiden, vaeltajien ja seikkailijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. Paras istuvuus, funktionaalisuus ja muotoilu takaavat että löydät aina tarvitsemasi varusteet seuraavan haasteesi voittamiseen.

The North Face - laadukkaat ja kestävät takit, housut ja reput

The North Face on yksi maailman tunnetuimmista ulkoiluvaatteiden ja varusteiden valmistajista. The North Face perustettiin Kaliforniassa 1966, jossa kaksi ulkoilmaharrastajaa osti kiipeily- ja vaellusvarusteliikkeen. Muutama vuosi myöhemmin alkoi omien vaatteiden valmistus, ja sen jälkeen The North Face on kasvanut yhdeksi alan suurimmista yrityksistä.

The North Facelta löydät laajn valikoiman vaatteita ja varusteita kuoritakeista ja housuista telttoihin ja makuupusseihin. The North Facen tuotteet sopivat yhtä lailla ulkoseikkailuihin kuin arkipäiväänkin, ja voit luottaa niiden korkeaan laatuun ja kestävyyteen.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…